1. Mads Olsen's Avatar
    After updating my Passport to 10.3.1.1565, it refuses to connect bluetooth music to my car's audio system, which is a Lexus CT200h from 2014. Handsfree phone calls connect to the audio system, but when I try to connect music it just says "connecting" for a long time, I can play some music, and then it stops working.

    With 10.3.0 it worked. I have never installed any leaks.

    One thing that didn't work on 10.3.0 was that the car's audio system didn't show any song information, only something like "bluetooth source playing". This was a little disappointing, as when pairing my "old" Samsung Galaxy S4, the car's audio system did show song information

    Yeah, and screen flickering, of course.

    Otherwise I'm very satisfied with my phone. Love BBM!

    Mads.

    Posted via CB10
    03-18-15 12:42 PM
  2. CrazyJo82's Avatar
    I haven't had these issue people are having. My passport connects find for voice call but I don't stream my music... I have a 2014 Kia Optima and my passport does show voice call, media stream and assistant...

    Did you try deleting the profile and reconnect??

    Posted via CB10
    03-18-15 12:51 PM
  3. zeelob's Avatar
    I have the latest OS that was released a few days ago and I have no problems connecting to and streaming music in my 2015 Honda Accord V6 with Navi. I also get all the album information except album art and where to lay the blame for that deficiency is unclear. I don't get the impression the phone sends the album-art information
    03-18-15 12:56 PM
  4. Mads Olsen's Avatar
    At crazy....: yes; tried deleting profile and repairing, to no avail

    Posted via CB10
    03-18-15 03:57 PM
  5. Mads Olsen's Avatar
    Eagerly awaiting next update

    Posted via CB10
    03-18-15 03:58 PM
  6. ripperj's Avatar
    Mine won't connect at all, very irritating, I make most of my calls from the car

    Sent from my Passport using Tapatalk 2
    03-18-15 06:06 PM
  7. Mads Olsen's Avatar
    Got the 10.3.1.1779 OTA a couple of days ago and installed it. Unfortunately no improvements regarding bluetooth audio connectivity. I currently stream music from my Samsung Galaxy S4, using my Passport as a wifi hotspot. That way, both my phones stay connected via bluetooth to the car at the same time; The Passport as a phone, including handsfree operation (using the car's built in microphone and loudspeakers for conversations, reading out loud text messages and email etc), and the Galaxy as a music player. It kinda works, but I would prefer to use only my Passport.
    Somebody out there with any luck connecting theirs to their cars?

    Sent from my Passport using Tapatalk
    04-11-15 07:47 PM
  8. pallav_gupta's Avatar
    I too have a problem, mine. Keep on disconnecting on my Land rover.

    Posted via CB10
    04-11-15 10:08 PM
  9. LyoobaBerry's Avatar
    No issues so far with PassportSQW100-1/10.3.1.2576 and Citron C4 Picasso 2012

    Posted via my mighty squircle Passport
    04-19-15 03:28 AM
  10. BBd00d's Avatar
    My passport connects to my van with no issues. I have the dodge Uconnect system and no issues with streaming music or using it to make calls either. I'm on the. 1779 update as well. With all that I've been hearing about everyone's varied issues with blackberry and car bluetooth, maybe it's the protocol they use that might be unsupported via different systems? Just a guess though

    Posted via CB10
    04-19-15 06:11 AM
  11. anon(153966)'s Avatar
    And for me, they turned off the text message option on my display and audio for it, too. Then again, maybe the lack of text message delivery is a good thing...
    04-19-15 06:58 AM
  12. maclaskey's Avatar
    I have 10.3.1.1372 and have no BT connection issues. Been great. Hope your issues gets resolved.

    Posted via CB10
    04-19-15 07:50 AM
  13. gilbert khayat's Avatar
    I had the issue where the system on my car was not showing the song info. Two things I did that made it work.
    1. Make your BT on the phone on discoverable
    2. Once you connect and you said yes to all messages turn off the car and turn it back on.

    That was the only way I go it to show the info.

    Posted via CB10
    04-19-15 08:08 AM
  14. GLAT's Avatar
    2014 accord... works great shows song info even when on youtube playing a video

    Posted via CB10
    04-19-15 08:29 AM
  15. cvdburgh's Avatar
    posted this elsewhere as well: my 2012 Volvo V60 has the same issues: telephone is connecting without any issues, but media streaming can be fickle. Usually works if I toggle BT off and then on again on my phone. That mostly forces a quick connection.
    Very annoying!
    LyoobaBerry likes this.
    04-19-15 08:53 AM
  16. Zedd88's Avatar
    Same problem on my 2014 Peugeut 5008. Call is working, audio streaming is not.

    Posted via CB10
    04-30-15 01:53 AM
  17. stevobbm's Avatar
    Audio streaming. Is working for me, but very limited, no albums, can't browse music, all I can do is go one forward. Peugeot 208

    Via Passport
    05-12-15 06:30 PM
  18. domcobb's Avatar
    After updating my Passport to 10.3.1.1565, it refuses to connect bluetooth music to my car's audio system, which is a Lexus CT200h from 2014. Handsfree phone calls connect to the audio system, but when I try to connect music it just says "connecting" for a long time, I can play some music, and then it stops working.

    With 10.3.0 it worked. I have never installed any leaks.

    One thing that didn't work on 10.3.0 was that the car's audio system didn't show any song information, only something like "bluetooth source playing". This was a little disappointing, as when pairing my "old" Samsung Galaxy S4, the car's audio system did show song information

    Yeah, and screen flickering, of course.

    Otherwise I'm very satisfied with my phone. Love BBM!

    Mads.

    Posted via CB10
    Hello

    I have the same issue with my Lexus. Have you been able to solde thé problem?
    Thank you
    04-30-17 05:15 AM
  19. vladi's Avatar
    That is manufacturer issue rather than BB10. After all its all in BT protocol. Audi streams BB10 just fine while iPhone 7 has issues with lag while trying to connect to media player.
    04-30-17 05:22 AM

Similar Threads

  1. Replies: 232
    Last Post: 04-13-15, 11:59 PM
  2. Facebook can't load photos in full screen mode
    By nelsonpml in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 35
    Last Post: 03-22-15, 02:09 PM
  3. Error in play store
    By DeenJaffar in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-15, 05:15 PM
  4. Replies: 7
    Last Post: 03-20-15, 02:17 AM
  5. Camera quality decreased in update
    By Abhay Singh2 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 2
    Last Post: 03-18-15, 03:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD