1. Nielz's Avatar
    Hi,

    After updating to 10.3.1.1565 I can't start BlackBerry Protect anymore. It keeps trying to connect and finally fails. My device also isn't visible in the Protect webpage.

    Location services is on and all other stuff works fine.

    I rebooted the Passport but I haven't done a factory reset and security wipe. (kinda last resort)

    Is anyone else having the same issue?



    Posted via CB10
    02-20-15 01:59 PM
  2. spyeagle's Avatar
    Do you know for sure it was working immediately before updating?

    Posted via CB10
    02-20-15 02:21 PM
  3. Nielz's Avatar
    Good question! I know it worked a few days ago because I checked the protect website and everything was OK. But I didn't check it before updating. So maybe the problem was there before uprating.

    Posted via CB10
    02-20-15 02:56 PM
  4. spyeagle's Avatar
    Please check your Private Messages
    02-20-15 03:04 PM
  5. randomroyalty's Avatar
    I am also having this problem after a wipe and clean install of 10.3.1.2267 on my Z30. Password keeper too. Did everything ... Sic wipe, downgrade, sachesi, autoloader....

    Posted via the CrackBerry App for Android
    02-23-15 07:38 AM
  6. Nielz's Avatar
    The BlackBerry Protect issue was already there before I did the update. The problem is solved now.

    Posted via CB10
    02-23-15 08:22 AM
  7. blackbird666's Avatar
    Try using BlackBerry Protect in your device when connect to Data through Sim not using WIFI.

    Again try to activate BlackBerry Protect using Sim Data not WIFI once it is activated then connect using WIFI.


    Let me know if this worked, it has always worked for me.

     Passport SQW100-1 / 10.3.1.2267
    02-23-15 08:33 AM
  8. randomroyalty's Avatar
    Using SIM only didn't work. Also tried WiFi no SIM.

    Still getting a can't connect to BlackBerry ID in password keeper and Protect just gives a spinning circle and then shuts off. Connect to BB World and BBM works.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    02-23-15 09:11 AM
  9. Carjackd's Avatar
    Strange, my wife left her z10 at the grocery store on Saturday. Used BlackBerry protect to locate the device.

    Posted via my Canadian Passport
    02-23-15 09:13 AM
  10. danp2000's Avatar
    Mine is working, I know that doesn't help you though.

    Hope you get it sorted out.

    Working WIDE T-Mobile  Passport Autoloaded 10.3.1.2267
    02-23-15 09:26 AM
  11. randomroyalty's Avatar
    Partly solved. Yesterday I tried to delete the phone on protect.blackberry.com and it wouldn't let me. Today when I checked it said my Z30 was archived (but of course no way to unarchive it). But at least I could delete it. Once that was done I could connect.

    Still no cloud services with Password Keeper.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    02-23-15 10:13 AM
  12. spyeagle's Avatar
    I am also having this problem after a wipe and clean install of 10.3.1.2267 on my Z30. Password keeper too. Did everything ... Sic wipe, downgrade, sachesi, autoloader....

    Posted via the CrackBerry App for Android
    Please check your private messages
    02-23-15 10:23 AM
  13. Zedd88's Avatar
    I have exactly the same problem as the OP. How where you able to fix it? Please help.

    Thanks.

    Posted via CB10
    02-23-15 11:11 AM
  14. spyeagle's Avatar
    I have exactly the same problem as the OP. How where you able to fix it? Please help.

    Thanks.

    Posted via CB10
    Hi Zedd, Please check your PM's
    02-23-15 11:26 AM
  15. Marcio Boragini's Avatar
    Same issue here! Was working few days ago!
    02-23-15 11:34 AM
  16. shotgunboss's Avatar
    yep, was working now its not

    Posted via CB10
    02-23-15 06:48 PM
  17. randomroyalty's Avatar
    Everything is working now. I still had a problem with Password Keeper connecting to the cloud but this is working as of yesterday.

    However I did lose my Password Keeper cloud backup, and I assume it is because I deleted my device on protect.blackberry.com.

    Good thing I had another backup!
    02-25-15 02:14 PM

Similar Threads

  1. Sometimes earphones will only have sound in one ear
    By johnnydoesai in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 42
    Last Post: 05-18-18, 10:12 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 02-21-15, 11:28 AM
  3. Who's going back to their old BlackBerry then?
    By Acvdm in forum BlackBerry Passport
    Replies: 10
    Last Post: 02-20-15, 08:50 PM
  4. Google play store pops up update
    By xueyaotianxia in forum BlackBerry Passport
    Replies: 2
    Last Post: 02-20-15, 02:42 PM
  5. Unable to upgrade to BlackBerry OS 10.3.1 due to insufficient space?
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-15, 01:40 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD