1. Sam_Salter's Avatar
    Whenever I try to use BlackBerry Assistant I get: "voice request wasn't understood "
    I've checked in settings and everything looks OK
    Am I missing something?

    sam :-)

    Posted via CB10
    01-15-16 01:46 AM
  2. Sam_Salter's Avatar
    Fixed - reboot!

    Posted via CB10
    01-15-16 09:19 AM
  3. m3ach's Avatar
    The first question always asked by the I T help desk 'have you tried turning it off and back on again'.

    Glad to hear it worked for you, it didn't always work for my Computers!

    Posted via CB10 using my Passport SQW100-1 running 10.3.2.2639
    01-15-16 11:03 AM
  4. Asvertus's Avatar
    I have atm the problem that my assistant doesn't work with my native language anymore.

    I've got every time : "voice request wasn't understood"
    But only when I choose German, all other languages are working directly.

    The standard repair method will not work. Have tried many times, no luck.
    Any suggestion?



    Posted from my Z30 (10.3.2.2876)
    01-16-16 02:28 PM
  5. Asvertus's Avatar
    OK. After some more test.

    English US/UK- works
    Spanish - works
    Italien - works

    German - nope
    French - nope

    And my voice dictation doesn't work too.

    Is there any problem with the connection to the translation servers?

    Posted from my Z30 (10.3.2.2876)
    01-16-16 04:01 PM
  6. GusBandicoot's Avatar
    I've turned mine off haha never use it

    Posted via CB10 - 9900 -Playbook- Q10 - Passport SE
    01-17-16 01:49 AM
  7. m3ach's Avatar
    Have you checked under settings, language and input that you have the correct language, region and voice dictation set?

    I'm not sure whether this will make any difference but best to check.

    Posted via CB10 using my Passport SQW100-1 running 10.3.2.2639
    01-17-16 05:33 AM
  8. Asvertus's Avatar
    Have you checked under settings, language and input that you have the correct language, region and voice dictation set?

    I'm not sure whether this will make any difference but best to check.

    Posted via CB10 using my Passport SQW100-1 running 10.3.2.2639
    Have checked and use different settings, but it's only work with English settings.

    When I set the settings to English as only language of the phone, after new start the settings are German only.
    Same after soft reset. Have this since the 2876 update.

    Think I should downgrade.

    Posted from my Z30 (10.3.2.2876)
    01-17-16 01:21 PM
  9. anon(9175377)'s Avatar
    It is a problem...Does BB even know about this? We just got the update in France and it hasn't been corrected. I hope we don't have to wait till March or whenever to see it fixed.
    01-18-16 01:42 PM

Similar Threads

  1. Blackberry L concept with a twist!
    By bathu in forum BlackBerry Concepts & Dream Devices
    Replies: 7
    Last Post: 01-17-16, 01:58 AM
  2. BlackBerry Hub freezing
    By zlatan lisic in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 01-16-16, 08:36 AM
  3. Blackberry priv wifi direct trouble
    By Ricardo Silva3 in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 01-15-16, 07:23 AM
  4. Blackberry website always this slow?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 01-15-16, 12:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD