1. jontadmor's Avatar
    Hi,

    I used to use my iPhone to play music threw youtube on my speakers via AUX and it was great. Since I got the passport I hardly hear when it's playing! It's so low it's a joke! What is there to do?

    Posted via CB10
    Nkululeko Bhiya likes this.
    03-15-15 01:22 PM
  2. FrankIAm's Avatar
    Turn up the volume.
    zehkaiser and Paul Collins4 like this.
    03-15-15 01:29 PM
  3. jontadmor's Avatar
    It's on the highest if I didn't mention

    Posted via CB10
    03-15-15 01:59 PM
  4. swash99's Avatar
    Did you try on different speakers. Also headphones. Did u try a different cable.

    Posted via CB10
    03-15-15 02:04 PM
  5. mikedolo's Avatar
    Change it up and a Marley Bluetooth speaker
    03-15-15 02:06 PM
  6. kthhrrsn's Avatar
    Be sure that the main volume is up and the media volume is up. Perhaps the media volume is low. There's no difference for me using Passport aux and other devices aux.

    Posted via CB10
    03-15-15 02:10 PM
  7. FrankIAm's Avatar
    Volume is up on the device?
    03-15-15 02:12 PM
  8. GLTruesdale's Avatar
    Put it on airplane via the equalizer.

    Posted via CB10
    Attachment 341387
    03-15-15 05:05 PM
  9. Cross's Avatar
    Put it on airplane via the equalizer.

    Posted via CB10
    Attachment 341387
    That works?
    If you posted a pic it didn't show up.
    03-15-15 05:12 PM
  10. annon91221's Avatar
    Turning on volume boost in system volume setting might help.. But your problem seems to be that the headphone jack probably isn't fully inserted.

    Posted via CB10
    03-15-15 05:14 PM
  11. shawnreum's Avatar
    Hi,

    I used to use my iPhone to play music threw youtube on my speakers via AUX and it was great. Since I got the passport I hardly hear when it's playing! It's so low it's a joke! What is there to do?

    Posted via CB10
    Here OP

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=1075495

    Posted via CB10
    07-07-16 11:22 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 06-11-15, 02:04 PM
  2. Z30 call audio using headphones
    By beantownwindsorite in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 5
    Last Post: 03-13-15, 10:45 AM
  3. Replies: 6
    Last Post: 03-10-15, 09:53 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 03-07-15, 10:15 PM
  5. Bluetooth Audio Streaming - no sound
    By jkuyp in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-15, 09:25 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD