1. zonex's Avatar
    Since day one I've been having wifi issues with my passport auto connecting to known networks. The passport will connect on its own sometimes and other times won't connect at all even if I manually try to connect it. I've tried forgetting the network, turning the phone off and on, turning the wifi connection off and on all with no luck. Any ideas as to why it's doing this and how to fix it?

    Posted via CB10
    03-18-15 10:55 AM
  2. 1mile's Avatar
    Yeah I'm having same issue, even after updating to latest os. I tried doing couple things with no success. Wipe phone, deleted the wifi account and added again. Tried turning phone off for 30mins (as someone mentioned) all my other devices work no problem.

    Posted via the CrackBerry App for Android
    03-18-15 11:05 AM
  3. zonex's Avatar
    Ok so I'm not the only one. The thread on on here about the $800 brick, that guy is having the same problems. However I can always find a signal it just doesn't always connect.

    Posted via CB10
    03-18-15 11:09 AM
  4. 530XI's Avatar
    When I first got my phone I could wirelessly transfer pics etc with my computer. Within a week or so I lost the ability. My Wifi was giving me connection problem warnings in the house all the time also. I downloaded and installed the leak this last weekend and it was pretty much the same. The next day we had a momentary power outage which reset the router and my Wifi is much better. I still don't see the device in windows unless I'm hooked up via USB but it might be something in my settings.
    03-18-15 12:00 PM
  5. bb624's Avatar
    No problems with wifi at all.
    03-18-15 12:53 PM
  6. spivakserge's Avatar
    Sometimes my Passport doesn't see any nearby wi-fi networks at all. Including my own saved one (WPA2). One day it works fine, another it doesn't. OS 2243. Looks strange.
    About disapearing connection to PC via wi-fi: deleting Passport and re-adding it again in BB Link may help. As well as disabling/enabling wi-fi connecion marker in BB Link. Had the same problem and solved it successfully.
    Last edited by spivakserge; 03-18-15 at 01:32 PM.
    03-18-15 01:10 PM
  7. VictorRight's Avatar
    My wifi has always been terrible on my Z10. My old 9800 still works perfect on the same network while the Z10 fails all the time.

    Posted via CB10
    03-19-15 12:02 AM
  8. pwaggy's Avatar
    Ever since I downloaded the new OS I have had problems with wifi connections on my Z30. Very frustrating!

    Posted via CB10
    03-19-15 04:22 PM
  9. starchit's Avatar
    Every WiFi connection I try (whether secured or public) I get a warning in the Hub that the Internet connection is limited and won't connect. Fortunately, I have unlimited 4GLTE.

    Posted from my Passport
    03-19-15 04:36 PM

Similar Threads

  1. New update warning 10.3.1.1779 (10.3.1.2576) issue
    By nam_n6260 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 03-19-15, 09:41 AM
  2. New update warning 10.3.1.1779 (10.3.1.2576) issue
    By nam_n6260 in forum BlackBerry Passport
    Replies: 8
    Last Post: 03-18-15, 10:56 AM
  3. Card Browser issue
    By BoyTanggol in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 2
    Last Post: 03-18-15, 09:21 AM
  4. Has anyone the same problem as me?
    By Gavril Gheorghiasa in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 03-18-15, 08:07 AM
  5. Tunneling with playbook for wifi
    By sm4k in forum BlackBerry PlayBook OS
    Replies: 0
    Last Post: 03-18-15, 12:02 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD