1. paolo73's Avatar
    For the last few weeks every time I leave home where the passport has been on wifi, the phone drops data and all I get is the 4g signal with no BlackBerry logo against it. If I toggle mobile network off and back on again it seems to fix it but I really don't relish having to do that every day.
    Does anyone else have this issue, or know of a fix?

    Posted via CB10
    11-12-15 03:37 AM
  2. shawnreum's Avatar
    For the last few weeks every time I leave home where the passport has been on wifi, the phone drops data and all I get is the 4g signal with no BlackBerry logo against it. If I toggle mobile network off and back on again it seems to fix it but I really don't relish having to do that every day.
    Does anyone else have this issue, or know of a fix?

    Posted via CB10
    Is there a time frame for how long it stays like that? 4g with no BlackBerry logo

    Posted via CB10
    11-12-15 05:12 AM
  3. paolo73's Avatar
    I usually toggle the mobile network off and back on again after 10mins or so because I want to fix it, so I've never left it beyond that...

    Posted via CB10
    11-12-15 05:24 AM
  4. siung6's Avatar
    Used to happened to us. It got to do with your carrier. No solution until your carrier take notice. Try changing carrier to see whether your problem persist.

    Posted via CB10
    11-12-15 02:11 PM
  5. shawnreum's Avatar
    I usually toggle the mobile network off and back on again after 10mins or so because I want to fix it, so I've never left it beyond that...

    Posted via CB10
    Try letting it go a little longer. See if it eventually refreshes.

    Can't say for sure but it almost seems like the phone or BB isn't recognizing the switch over automatically.

    Could try a OS reload. Not just the factory reset.
    It might fix the issue.

    Posted via CB10
    11-12-15 05:07 PM

Similar Threads

  1. Blackberry passport strange speaker problem
    By PORKY FLP in forum BlackBerry Passport
    Replies: 9
    Last Post: 01-11-16, 03:54 AM
  2. SD Card Problems
    By LiterallyLogan in forum BlackBerry Priv
    Replies: 46
    Last Post: 11-23-15, 04:12 AM
  3. Fasttube Preloading Problems
    By SC2Bud in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 7
    Last Post: 11-13-15, 09:21 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 11-12-15, 12:03 AM
  5. Story maker problem
    By Sylvain Turgeon in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 11-11-15, 08:16 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD