1. MissAkiiki's Avatar
    Extremely bored with this one. And the camera is still useless but I'll leave that for another post.

    Posted via CB10
    02-07-15 08:15 AM
  2. danp2000's Avatar
    HotSpot works fine for me.

    I've seen reported the auto scene feature on the camera makes the camera cludgy. Setting it to action makes the camera much more usable.

    T-Mobile  SQW100-1 Passport running Autoloaded 10.3.1.2243.
    02-07-15 08:22 AM
  3. habs_fan's Avatar
    It's probably your carrier because my mobile hotspot has been working since the start

    Posted via CB10
    02-07-15 08:43 AM
  4. Legal Eagle's Avatar
    It's probably your carrier because my mobile hotspot has been working since the start

    Posted via CB10
    Plus one, .1154, .2072 and .2243
    02-07-15 08:46 AM
  5. MissAkiiki's Avatar
    I got hotspot issues from 10.3.0.908. If it's my carrier shouldn't other devices like iPhone & Samsung be affected as well? Genuine question.

    Passport 10.3.1.2243 :: Classic 10.3.1.2243 :: Z30 10.3.1.2243
    02-07-15 09:32 AM
  6. mlbrowninsc's Avatar
    I got hotspot issues from 10.3.0.908. If it's my carrier shouldn't other devices like iPhone & Samsung be affected as well? Genuine question.

    Passport 10.3.1.2243 :: Classic 10.3.1.2243 :: Z30 10.3.1.2243
    When I added my Z30 to AT&T I had to call them to get MLS and the hot spot going. They had to change something on the account. Could be the same type issue.

    Passport on AT&T
    02-07-15 09:51 AM
  7. Myrmidon31's Avatar
    Doesn't seem to be working for me either. BB Q20 10.3.1.1154.
    I don't think its a career issue coz;
    - It doesn't save settings(hot-spot name/password). keeps reverting to default settings after a reset of the hot-spot.
    - The WiFi is not picked up by any device after switching it on.

    Anyone experiencing similar challenges?
    02-16-15 01:48 AM
  8. jawadooo's Avatar
    Yes. I have problem same you
    02-21-15 10:34 AM
  9. jawadooo's Avatar
    Doesn't seem to be working for me either. BB Q20 10.3.1.1154.
    I don't think its a career issue coz;
    - It doesn't save settings(hot-spot name/password). keeps reverting to default settings after a reset of the hot-spot.
    - The WiFi is not picked up by any device after switching it on.

    Anyone experiencing similar challenges?
    Yes. I have problem same you
    02-21-15 10:35 AM
  10. asir09's Avatar
    I had this issue as well where the Hotspot wouldn't work. I have an unlocked square passport on att. I called att technical support and when I explained the problem they noticed that my att sim was still tied to the imei of my old phone. Once they changed it, Hotspot is working great now.

    Posted via CB10
    02-21-15 05:08 PM
  11. Bathna's Avatar
    I have the same problem, it was working fine before the update

    Q10~
    02-21-15 05:27 PM

Similar Threads

  1. How can I get Blend to work on Mac with Passport?
    By drobinsingh in forum BlackBerry Passport
    Replies: 5
    Last Post: 11-24-15, 02:52 PM
  2. Could someone share "Simcity BuildIt" and "Simpsons: Tapped out" OBB + files with me?
    By Nameofauser in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 5
    Last Post: 02-25-15, 01:59 PM
  3. Why isn't my Blackberry Torch 9810 booting?
    By Rohit Vyas in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-15, 07:18 AM
  4. 10.3
    By goutham_man in forum BlackBerry Z10
    Replies: 17
    Last Post: 02-07-15, 10:33 AM
  5. We want to be happy but our brain does not
    By deercreekmichael in forum Rehab & Off-Topic Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 02-07-15, 01:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD