1. G-Bus's Avatar
    Hi guys, I have this weird problem. Last night I switched from 5.0.0.230 because I found it too buggy and since then, it's been a nightmare. The phone freezes and turns itself off about 20 times in a day.

    Got home and since the battery is dead, i wanna put it on charge before switching back OS but it doesn't want to recharge, nor by the computer nor by the wall plug.

    What the **** is going on?! I really need the phone by tomorrow and don't have another one!

    Thanks
    01-06-10 09:47 PM
  2. gooberhead320's Avatar
    same thing happened to me when i first upgraded to the .230. i had to go in and get a new tour because they couldn't find out what was wrong with it.
    01-06-10 10:17 PM
  3. G-Bus's Avatar
    Feww luckly, I connected it to the computer and went ahead anyway with the install, and updated to 5.0.0.419 and everything seems fine now. Its sitting in front of me recharging. Hopefully it's not as full of bugs as 273 was for me.
    01-06-10 11:03 PM
  4. gooberhead320's Avatar
    some people are saying that .419 will be the official release or close to it. i haven't found anything wrong with .419 like i was with .230
    01-07-10 12:33 PM
  5. willyboy6's Avatar
    I can't believe you installed .273 to begin with. These bugs, reboots, and freezes are a known defect of that build. Same with .303. .419 is a nice build but I do not believe it will be official. Look for something in the .42x range.
    01-07-10 12:46 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD