View Poll Results: Do you like new OS .44?

Voters
93. You may not vote on this poll
  • Yes, I really like it.

    60 64.52%
  • It's just OK

    28 30.11%
  • No, It sucks for my BB

    5 5.38%
05-16-10 04:01 AM
469 ... 1314151617 ...
tools
  1. dinol's Avatar
    This is a bug for some TMo 8320 users. It is ironic, because I have TMo with an 8320 (running OS 4.5.44) and I have the EXACT OPPOSITE issue. My VM icon NEVER shows... even if I have a voice mail! I know I read another TMo user was having the same problem.

    Not worth it to downgrade... everything else with .44 is great! And rumors are saying that .48 is possibly around the corner. And some people believe TMo will come out with an official OS 4.5 by the end of June (highly doubtful!).
    I use the phone for work. I need to know if I have a new message.
    06-23-08 09:08 PM
  2. johnatthebar's Avatar
    I just realized after several days of .44...

    am I nuts r did .42 give me the choice of installing apps to the memory card? .44 doesn't give the option.
    06-23-08 09:15 PM
  3. D3vils's Avatar
    installed .44
    is anyone with a 8320 on T-Mobile having issues with AIM???

    I keep getting a message saying:
    "Service Not Enabled For This Handheld."

    Can someone please PIN me with a solution.
    244D1404


    Thanx!
    I've had the same problem since my first beta test (.37). I know a few people have said they have no problems with AIM but it seems like its very few. Most cant get it to work though. My phone is updating to .44 from .42 and if there is any change then I'll update.

    I use the phone for work. I need to know if I have a new message.
    I don't mean to sound rude, but if its that important then you really shouldn't be using a beta. Its a beta and anything can go wrong at anytime. You really should stay with the most stable OS out for business reasons.
    Last edited by D3vils; 06-24-08 at 01:35 AM.
    06-24-08 01:32 AM
  4. Kronk's Avatar
    I just realized after several days of .44...

    am I nuts r did .42 give me the choice of installing apps to the memory card? .44 doesn't give the option.
    You're nuts.

    I did it so many times. I even wiped the data and the software.
    If you wiped the software, what OS are you running now?
    06-24-08 01:33 AM
  5. SimeonAS89's Avatar
    I've had the same problem since my first beta test (.37). I know a few people have said they have no problems with AIM but it seems like its very few. Most cant get it to work though. My phone is updating to .44 from .42 and if there is any change then I'll update.
    I figured it out, I did a battery pull and that seemed to do the trick.
    This AIM is a lot better then the one T-Mobile gives you out of the box. More functionality over all
    06-24-08 02:59 AM
  6. Kronk's Avatar
    I figured it out, I did a battery pull and that seemed to do the trick.
    It usually does. lol
    06-24-08 03:01 AM
  7. louns's Avatar
    I have installed .44 on my desktop. It shows up on DM when I check for os versions. When I connect my 8310 to my PC it offers to revert to os 4.2 but does not give me the option to upgrade to .44. Does anyone have any ideas?
    Thanks
    06-24-08 03:09 AM
  8. Kronk's Avatar
    Did you delete the vendorXML file?
    06-24-08 03:25 AM
  9. JasonHDD's Avatar
    Did you delete the vendorXML file?
    thats what it sounds like to me......
    06-24-08 03:42 AM
  10. louns's Avatar
    Yes, I deleted that. The only option the DM gives me is to downgrade to the latest version of 4.2.
    06-24-08 04:05 AM
  11. JasonHDD's Avatar
    and you have 4.2.2.whatever completely deleted off of your computer right?? the only OS that should be installed on your comp is 4.5.0.44
    06-24-08 04:10 AM
  12. louns's Avatar
    I have deleted them from program files, common files, research in motion. Where else do I delete them because the DM shows several still on my computer but I don't know how to get rid of them.
    06-24-08 04:24 AM
  13. JasonHDD's Avatar
    ok, do this..go to control panel and remove ALL blackberry programs EXCEPT for the Desktop manager...then re-install the NEW OS
    06-24-08 04:31 AM
  14. louns's Avatar
    Thanks, I'll give it a try when I get home this morning.
    06-24-08 04:36 AM
  15. JasonHDD's Avatar
    ooops..the go to C;\ProgramFiles\CommonFiles|researchInMotion\Applo ader and delete the VendorXML file..connect BB, open DM click update now
    06-24-08 04:38 AM
  16. cre8tivspirit's Avatar
    First impressions of .44:
    • Still has a pretty severe memory leak. I lost 2 mg just sitting on the charger overnight.
    • For some reason my calendar entries no longer appear on my Today theme like they did with the .37 version.(battery pull didn't help)


    That seems to be it for now.
    06-24-08 07:34 AM
  17. gregski's Avatar
    First impressions of .44:
    • Still has a pretty severe memory leak. I lost 2 mg just sitting on the charger overnight.
    • For some reason my calendar entries no longer appear on my Today theme like they did with the .37 version.(battery pull didn't help)


    That seems to be it for now.
    I am also still seeing a memory leak, but not nearly as bad as with .42. I only lost about 600Kb over night, whereas with .42 I was seeing a 4-6Mb loss overnight. I don't even try to get a Today theme to work with 4.5 anymore. I'll just wait for a Plazmic update for that. So far, I am liking the .44. Maybe I never saw it before, but in the Calendar options, there's a list of calendars for each email addy I have on the BB. Within the options for each is an option for Wireless Synchronization. Right now, the only option is no. I am guessing that is waiting for the BIS upgrade? But I don't recall seeing anything like it in 4.2. But I prolly never looked either.
    06-24-08 09:06 AM
  18. agirl65's Avatar
    Well I went from .42 to .44 to see if it would correct my problem in bb msgr. It didn't... If anyone sends me a voice note, I can't listen to it. It just has "buffering" in the right hand corner. Anyone have this problem or know how to correct it?

    Sorry if this was already brought up...
    Last edited by alandry65; 06-24-08 at 09:37 AM.
    06-24-08 09:31 AM
  19. baseballkyle's Avatar
    Well I went from .42 to .44 to see if it would correct my problem in bb msgr. It didn't... If anyone sends me a voice note, I can't listen to it. It just has "buffering" in the right hand corner. Anyone have this problem or know how to correct it?

    Sorry if this was already brought up...
    i have the exact same issue. i was hoping .44 would have resolved this, but alas.
    06-24-08 10:28 AM
  20. goldBBerry8320's Avatar
    @alandry65, my boyfriend has the same issue but he has .10, not .44

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-24-08 12:14 PM
  21. JasonHDD's Avatar
    @alandry65, my boyfriend has the same issue but he has .10, not .44

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    hows .44 workn for you Gold???
    06-24-08 01:18 PM
  22. JasonHDD's Avatar
    @ alandry65>>>> Amazinlygraceless's way to run pretty much perfect: Here are my steps, some may not have been needed but,
    they got me here;

    1) Backup BB
    2) Download and install the OS, straight up.
    3) Use JL_Cmder
    to (A) resettofactory and the (B) wipe the device
    4) Do whatever optimizing is needed on the OS
    5) Open DM
    6) Connect BB
    7) Start Application Loader and let it reinstall OS
    8) Restore from Backup (The one with the date, not the Loader Backup)
    9) Test everything
    10) Sit back smiling like a Cheshire Cat.
    06-24-08 01:19 PM
  23. goldBBerry8320's Avatar
    I love .44. The broweser is faster and it doesn't freeze like .42 and .10. The uma connection is strong and constant unlike even the T-Mobile OS. I've been using it for about 5 hrs already today. Its nice.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-24-08 01:21 PM
  24. JasonHDD's Avatar
    good deal.... not much of a mem leak???
    06-24-08 01:26 PM
  25. goldBBerry8320's Avatar
    Well I haven't really checked on the memory leak. But ione night I didn't want to go get my charger before bed, so I did a full power off with my berry and the next day it was really really slow and laggy and freezing and gross. But normally, it shuts off from 4-5am and its fine.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-24-08 01:30 PM
469 ... 1314151617 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD