1. Bobby Lyall's Avatar
    Ever since the last two releases of 10.3.1, I have never had any problems what so ever with any functionality or apps.. Everything has been running buttery smooth for me. Gonna sideload the latest version later and give that a go.

    Posted via CB10
    11-15-14 04:22 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    Glad it has worked for you. Same for me. Always load the newest one as soon as it comes out and no issues.
    11-15-14 04:30 PM
  3. Bobby Lyall's Avatar
    Pin me if you want 2ABE84E0

    Posted via CB10
    11-15-14 07:24 PM
  4. Delysid23's Avatar
    What is the build you are running? I have the 10.3.1.745 and it has few bugs.

    The phone app is pretty laggy.
    When changing volume to a song playing on phone's speakers there is lag and interrupts.

    These ones are the ones I remember right now and I really want them fixed. So I am willing to change the OS build, but stay on 10.3.1.

    Posted via CB10 on my Z30 STA100-2
    12-18-14 11:51 AM
  5. ravicgary70's Avatar
    Try 10.3.1.1154..its stable os and all bugs are fixed

    Posted via CB10
    12-22-14 11:31 AM
  6. conite's Avatar
    What is the build you are running? I have the 10.3.1.745 and it has few bugs.

    The phone app is pretty laggy.
    When changing volume to a song playing on phone's speakers there is lag and interrupts.

    These ones are the ones I remember right now and I really want them fixed. So I am willing to change the OS build, but stay on 10.3.1.

    Posted via CB10 on my Z30 STA100-2
    You actually have 10.3.1.1151. You're reporting the software version, not the OS version.

    I had neither of your reported problems. Did you do a clean install?

    Z30STA100-5/10.3.1.1154
    12-22-14 11:39 AM
  7. Delysid23's Avatar
    Yes, it was the .1151 OS. I updated to .1154 and my issues are kind of fixed. Now I am planning to go for the 1949, because I heard the "swipe to wake" option got fixed. I think I'm going for a clean install this time, instead of simple update.

    Posted via CB10 on my Z30 STA100-2
    12-31-14 07:00 AM
  8. fluffysucre's Avatar
    I jus installed the 10.3.1.2072 on my Zed30, so far, it's been smooth. I like it...


    Posted via CB10
    02-09-15 06:07 AM
  9. altafgondal's Avatar
    OS 10.3 not available on my Q10...
    Pls help!!!

    Regards

    Altaf

    Posted via CB10
    02-23-15 05:11 AM
  10. chandannegi90's Avatar
    02-23-15 05:20 AM
  11. chandannegi90's Avatar
    Glad it has worked for you. Same for me. Always load the newest one as soon as it comes out and no issues.
    Hello jayde
    If I install latest 10.3.1.2243
    In my z10 stl100-1 then I will work fine without any bugs
    My current os is 10.3.1.1565
    And it's have too many bugs
    Or if any lastest os in 10.3.1 for my z10 stl100-1
    Please tell me jayde


    Z10
    02-23-15 05:22 AM
  12. Pham Xuan Tri's Avatar


    Posted via CB10
    03-31-15 01:48 AM

Similar Threads

  1. Question about Android Notifications 10.3.1
    By TeamBbryUSA in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 11
    Last Post: 12-03-14, 11:01 AM
  2. Replies: 43
    Last Post: 11-22-14, 02:19 AM
  3. Auto shut off issue
    By darkhawk in forum BlackBerry Q10
    Replies: 6
    Last Post: 11-17-14, 07:31 PM
  4. Browser issue
    By Blackberry_Boss in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 7
    Last Post: 11-17-14, 02:07 PM
  5. I have Z30 and tho OS I have is 10.2.1.3062?
    By Saherbb in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 11-15-14, 04:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD