11-14-12 01:24 AM
196 ... 45678
tools
  1. jc_halifax's Avatar
    i'm experiencing a slight audible beep, or half of a beep, every time i reboot the phone with this hybrid. does anyone else experience that? right after the LED turns off after being red for a few seconds but before the blackberry logo and boot screen come up. at that moment it's like a tiny beep that can be heard. anybody else experiencing this and is there a solution to it?
    Just re-booted, no beep here.
    01-03-12 12:03 PM
  2. jc_halifax's Avatar
    Ok, I've been using this for a couple of days now and the battery life is so much better! Everything else works great too including the wifi calling which Rogers has not made available yet for the 9900 stock OS. Don't know why I didn't look at this sooner!
    01-03-12 12:06 PM
  3. nutlphie's Avatar
    can you post files needed and instructions needed to read/input korean using this hybrid? Still want English as primary, but from time to time, i need to read and type korean... being able to read in the most important part. I pm'ed you few days ago.

    by the way, this Hybrid is the Sh***!! so much faster, and batt life is much better than the first os that came with the phone...now it's lasting all the until i'm ready to go to bed.
    01-03-12 04:59 PM
  4. Guyluvsgals's Avatar
    Hey Folks! Could any one confirm this....is pressing Alt+Right Shift+DEl key (this reboots phone) equivalent to battery pull
    01-03-12 06:09 PM
  5. beemir's Avatar
    Just re-booted, no beep here.
    that's so weird! i've rebooted a whole bunch of times to test it out and i have NO idea why it's doing it. i've never had this happen before on any of my BB devices. obviously not everyone is going to have it happen to them and i'm sure if it's happening to me there's gotta be someone else out there too. this can't be a one off thing. i hope not.

    @maxrdlf, any idea what it could be?
    Last edited by beemir; 01-03-12 at 07:47 PM.
    01-03-12 07:37 PM
  6. imlboy's Avatar
    This hybrid version seems to be the fastest build for 9900. I've been running this for 3 days already and have not seen any bugs. However, the only problem I've encountered is that this build kinda break the mobile hotspot. On build 7.1.0.74, mobile hotspot works fine for me even though it's kinda annoying when I have to press ok ever time with the popup. With this hybrid version, there is no popup but now it asks me to have the tmobile hotspot service. Any idea how to fix it?
    max, can you answer my question?
    01-03-12 09:00 PM
  7. BDLIVE4463's Avatar
    In the menu on the home screen it reads "folde" wherever it should say folder

    EDIT: seems like this can be fixed by changing the device language. I switched from english (us) to english, and back to english (us) and all is fixed.
    Last edited by Benjamindaines; 01-04-12 at 01:50 AM.
    01-04-12 12:18 AM
  8. zocster's Avatar
    In the menu on the home screen it reads "folde" wherever it should say folder
    That's the bug with 7.1.0.74 sfi.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    BDLIVE4463 likes this.
    01-04-12 12:19 AM
  9. BDLIVE4463's Avatar
    i'm experiencing a slight audible beep, or half of a beep, every time i reboot the phone with this hybrid. does anyone else experience that? right after the LED turns off after being red for a few seconds but before the blackberry logo and boot screen come up. at that moment it's like a tiny beep that can be heard.

    anybody else experiencing this and is there a solution to it?
    I'm getting it too. Don't mind it much though. I just think of it like the DONG when you turn on a mac
    01-04-12 01:21 AM
  10. DerDon's Avatar
    Just charging in a car is an issue
    Its fixed and has nothing to do with this hybrid - see here: http://forums.crackberry.com/blackbe...bb9900-684537/

    DerDON
    01-04-12 04:19 AM
  11. rango10's Avatar
    How do I install the password keeper that you posted earlier max?

    Oh,

    And what is the difference between your version 3 and 4 that you have out?

    http://forums.crackberry.com/hybrid-...-594-a-680688/
    Last edited by rango10; 01-04-12 at 05:14 AM.
    01-04-12 04:49 AM
  12. rango10's Avatar
    By the way I'm really liking your v3! But it sucks that if I try to use hotspot with Tmobile that they want to charge me an extra $15 bucks a month when I'm already paying for unlimited bb internet!!
    01-04-12 04:52 AM
  13. ifraser's Avatar
    lol...thats not really max`s fault mate, my carrier doesnt even have it active yet so
    you are just lucky to get the option,
    01-04-12 05:06 AM
  14. rango10's Avatar
    lol...thats not really max`s fault mate, my carrier doesnt even have it active yet so
    you are just lucky to get the option,
    haha i know... its nuts what kind of money these companies are racking in!
    01-04-12 05:15 AM
  15. zero9ilmek's Avatar
    I'm sorry guys, i'm a little confused reading so much.

    i have just installed this hybrid and it gives me

    7.1 Bundle 196 (v7.1.0.163, Platform 5.1.0.75)

    now I plug in my fone, start up my DTM and i get an update saying that

    Bundle 457 is ready for installing. Which one is the correct update and which one isn't? I've kinda lost track!

    Thanks in advance!
    01-04-12 07:40 AM
  16. drew8484's Avatar
    I'm sorry guys, i'm a little confused reading so much.

    i have just installed this hybrid and it gives me

    7.1 Bundle 196 (v7.1.0.163, Platform 5.1.0.75)

    now I plug in my fone, start up my DTM and i get an update saying that

    Bundle 457 is ready for installing. Which one is the correct update and which one isn't? I've kinda lost track!

    Thanks in advance!
    As I posted earlier, just ignore the proposed update on DM. There is no update, and I don't know why it says there is.
    zero9ilmek likes this.
    01-04-12 09:27 AM
  17. ryshhh's Avatar
    I will upload requested languages and fer
    Happy new year to everyone here btw
    I dont mean to be rushing you, but when and where will we find these uploads?
    01-04-12 09:45 AM
  18. aazidane's Avatar
    bbm asks me for a keycode, how do i get bbm to work?
    01-04-12 09:46 AM
  19. zero9ilmek's Avatar
    As I posted earlier, just ignore the proposed update on DM. There is no update, and I don't know why it says there is.
    cheers man!
    01-04-12 09:51 AM
  20. zero9ilmek's Avatar
    bbm asks me for a keycode, how do i get bbm to work?
    Basically rebooting your BB is sufficient.
    aazidane likes this.
    01-04-12 09:54 AM
  21. BDLIVE4463's Avatar
    No NFC in this build?
    01-04-12 01:42 PM
  22. jc_halifax's Avatar
    No NFC in this build?
    Yes, NFC works too along with mobile hotspot. Haven't been able to test mobile hotspot thoough because (I think) Rogers will not allow it for data plans less than 1MB.
    01-04-12 01:49 PM
  23. RakeYohn's Avatar
    this build has no word mole?
    01-04-12 02:38 PM
  24. BDLIVE4463's Avatar
    Yes, NFC works too along with mobile hotspot. Haven't been able to test mobile hotspot thoough because (I think) Rogers will not allow it for data plans less than 1MB.
    Really? I can't find it anywhere. Am I just not looking in the right spot? There's no smart tags app or NFC in the connection manager.
    01-04-12 03:10 PM
  25. kccman's Avatar
    This Hybrid works awesome. Thanks!
    01-04-12 03:12 PM
196 ... 45678
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD