03-19-11 08:22 AM
217 1234 ...
tools
  1. Matrix Leader's Avatar
    it's a hardware problem...
    software wont help much

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    True that bro +1
    03-01-11 10:34 AM
  2. billybobjones's Avatar
    It has Arabic
    i must be missing something because for me it doesnt.
    03-01-11 10:36 AM
  3. pilot-leo's Avatar
    True that bro +1
    it's a hardware problem...
    software wont help much

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    OK, but what is the issue??
    03-01-11 10:40 AM
  4. BlackBerry.est08's Avatar
    OK, but what is the issue??
    Pressing a key once will sometimes act like it's being pressed twice so instead of "a" you get "aa".
    03-01-11 10:43 AM
  5. Matrix Leader's Avatar
    i must be missing something because for me it doesnt.

    Strange man, I even completely wiped my device using BBSAK so it wasl ike blank with no OS on it. Then when I loaded this one, I got the language options and Arabic was among them
    03-01-11 10:44 AM
  6. infinus's Avatar
    well,
    i remember once i face double key tap on my 9700 then i disassembled it cleaned it (ipA) and assembled it and fine after that...

    but this could be other problem... like problem with key Mat below keypad or may be PCB has been calibrated in bit faulty way...
    it could be anything...

    try to clean your key mat if possible (it's total warranty voiding and super risky)

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-01-11 10:44 AM
  7. Maseroche's Avatar
    i must be missing something because for me it doesnt.
    Didn't see Arabic as well.
    03-01-11 10:50 AM
  8. Matrix Leader's Avatar
    Didn't see Arabic as well.

    I think now I know why!!!

    When you first install the OS on your PC, it asks you for your location, I set it to United Arab Emirates


    Make sure to do that and not leave it as the default United States
    tartooob likes this.
    03-01-11 10:53 AM
  9. billybobjones's Avatar
    maybe his backup file contained arabic that he was restoring or something...

    anyways im using the arabic files from .448. installing now, will report back if successful and it runs without fault, and will upload the files

    the first prompt i left at US. the second prompt I put it as Kuwait. its installing now so i cant install again. but i will remove and check again using kuwait both times if i can, or united arab emirates and see if that works.
    Last edited by billybobjones; 03-01-11 at 10:56 AM.
    03-01-11 10:53 AM
  10. eliasso's Avatar
    can somebody pls upload to rapidshare?

    i dunno y the uploader didn't mirrror it on rapidshare too
    03-01-11 10:58 AM
  11. Matrix Leader's Avatar
    This link includes all major file servers links including RapidShare >>> Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
    03-01-11 10:59 AM
  12. Matrix Leader's Avatar
    maybe his backup file contained arabic that he was restoring or something...

    No it's not my backup. As I said, I completley wiped my device so it was clean with nothing on it. During the initial installation, my backup has nothing to do with the langauage files.

    I posted the possible reason why they might have not gotten Arabic above
    03-01-11 11:01 AM
  13. Maseroche's Avatar
    I think now I know why!!!

    When you first install the OS on your PC, it asks you for your location, I set it to United Arab Emirates


    Make sure to do that and not leave it as the default United States
    I set it to Bahrain but it still didn't load Arabic.
    03-01-11 11:01 AM
  14. eliasso's Avatar
    This link includes all major file servers links including RapidShare >>> Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!
    either it didn't appear yet or i was blind and did not see it before

    thanks
    03-01-11 11:03 AM
  15. billybobjones's Avatar
    No it's not my backup. As I said, I completley wiped my device so it was clean with nothing on it. During the initial installation, my backup has nothing to do with the langauage files.

    I posted the possible reason why they might have not gotten Arabic above
    i have yet to test your UAE theory, (i think that just pertains to the lkanguage of the user terms that pop up).. but my theory is somethign youre doing with BBSAK.
    03-01-11 11:05 AM
  16. Playa4Life's Avatar
    Thank you guys! It is working fine! At last we have a good OS for the 9780
    03-01-11 11:06 AM
  17. amlbuton's Avatar
    Downloading it now....
    03-01-11 11:11 AM
  18. billybobjones's Avatar
    Arabic files from .448
    Multiupload.com - upload your files to multiple file hosting sites!

    Copy them to this folder before running apploader:

    C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\Shared\Loader Files\9780Asia_v6.0.0.480_P6.5.0.153\Java
    tartooob likes this.
    03-01-11 11:13 AM
  19. satanberry's Avatar
    The other thread in the 9780 forum has a link to an All Lang version

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-01-11 11:19 AM
  20. Matrix Leader's Avatar
    Thanks billy will save this for the future it will come in handy
    billybobjones likes this.
    03-01-11 11:19 AM
  21. doolaik's Avatar
    03-01-11 11:37 AM
  22. chriseid's Avatar
    Any impressions yet?
    03-01-11 11:40 AM
  23. Matrix Leader's Avatar
    Any impressions yet?

    1) BBM Cursor Bug Fixed

    2) Fast UI speed just like 461

    3) Much faster internet browsing via WiFi (huge difference)

    4) No hidden cursor in Browser bug

    5) fixed bookmarks layout error which was present in 461

    Will report meter berry discharge rate in 48 hours after the battery has settled in.
    03-01-11 11:44 AM
  24. infinus's Avatar
    well, i hope lot of people have installed it by now....
    waiting for review...
    some action here....

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-01-11 11:44 AM
  25. billybobjones's Avatar
    Any impressions yet?
    i dont make the "this os is snappy" comments as most of it is placebo effect. but its running well. no problems so far.

    so far so good.
    03-01-11 11:45 AM
217 1234 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD