09-15-14 07:02 AM
656 ... 1011121314 ...
tools
  1. cobrabanana's Avatar
    keep going through the wipe steps on JL_Cmder until it says connected. Otherwise it will just start over. The 507 is near instant after it's done wiping it. I run VISTA on a PC and it worked beautifully!
    04-28-09 10:44 PM
  2. ruslanriad's Avatar
    i did all as it say.. It wiped my Blackberry. but when i conect to DM go to Apps it ask for password.. i put allot of passwors and it takes me to the app menu loader.. but than it does nothing to black berry .. on app loader there is no files to install. what should i do?
    04-29-09 04:06 AM
  3. AZToy4x4's Avatar
    I wiped my Storm and lost all my downloads. Is that supposed to happen? I did make backups, but does not show up after restoring from multiple backup.
    05-01-09 02:20 AM
  4. mickey61's Avatar
    Why wont this app start up just closes out really quick.
    05-01-09 01:39 PM
  5. zoo76's Avatar
    Crucial,
    Although you posted the JL_Cmder procedure last year, it is still serving the masses. I fixed my 523 error following your guidance. Thanks for being a trusted agent in this forum.
    05-02-09 09:35 AM
  6. enviewstudios's Avatar
    Nice instructions, worked great! One question, which I can't seem to find anywhere in the forums. I have a unlocked ATT 8820 and T-Mobile carrier. Downloaded T-Mobile's OS and installed NUMEROUS times through the DM and manually using the loader.exe. Loaded with and without battery, with and without SIM, tried different versions, etc, ect. Here is the problem, although this down grades my OS, the phone still boots with the ATT logo and then the ATT OS and theme. Shouldn't this be loading the T-Mobile OS, theme and features. The only reason I ask is I'm thinking the T-Mobile OS will resolved a issue I'm having with SMS. Thanks
    05-03-09 04:10 AM
  7. BatterdStarfish's Avatar
    First time i ever used this tut.

    Great helps. Perfectly worded for noobs like myself.

    Thanks again. Will use alot!!
    05-06-09 03:39 AM
  8. mrdonbonjovi's Avatar
    Can someone get the RapidShare: Easy Filehosting file from rapidshare and either attach it here or email it to me? I'm at work and those sites are blocked...

    Thank you!
    05-06-09 07:47 AM
  9. lundy's Avatar
    I cannot seem to get CHOICE.COM WORKING in 64bit vista >..< any help?
    05-07-09 09:49 AM
  10. sitampan's Avatar
    i'm very great full with this.
    thank u.........thankssssss.........
    05-08-09 08:58 AM
  11. sezaro21's Avatar
    I can't get this **** to work.
    What I'm I doing wrong?
    05-11-09 08:06 PM
  12. gianspi's Avatar
    Thanks! Just used this to reinstall with 4.5.0.77. The newer version had some issues with turning on after the screen was dark...took 2-3 seconds to brighten. .77 works great though on my VZW Curve
    05-11-09 10:50 PM
  13. heraldo's Avatar
    I can't get this **** to work.
    What I'm I doing wrong?
    perhaps you can tell me more of what is happening>?
    05-12-09 12:32 AM
  14. polexian's Avatar
    Does this unlock the sim card after completely wiping the storm so you can use it on different networks?
    05-14-09 09:43 AM
  15. roz0's Avatar
    Great help! THANKS!
    05-14-09 10:44 AM
  16. roz0's Avatar
    BTW I did install with .77 too.
    05-14-09 10:47 AM
  17. Wildcat682's Avatar
    I backed up my Storm before I did the wipe and after I installed the OSI did a restore and none of my apps were put back on. Can I restore them somehow or am I just F'd in the A? Thanks
    05-15-09 07:45 PM
  18. heraldo's Avatar
    I backed up my Storm before I did the wipe and after I installed the OSI did a restore and none of my apps were put back on. Can I restore them somehow or am I just F'd in the A? Thanks
    f'd in the A...is correct....there is a procedure that could have been done beforehand...there is a link located in the How to upgrade to newer software thread.
    05-16-09 01:08 AM
  19. alpineX's Avatar
    well i want to start over i tried downgrading back to .75 and for some reason it will not let me it will not even let me up grade never had this problem before so i downloaded JL to start over and started it and nothing happened i tried it more then a few times when i get to the red screen and type blackberry it just goes back t the black javaloader command and now my DM will not reconized my phone can anyone help me please
    05-16-09 01:43 PM
  20. alpineX's Avatar
    sorry for bothering erveryone i got it to work thanks
    05-16-09 02:14 PM
  21. Dinsdale's Avatar
    Thanks for this, handy to know.
    05-19-09 03:49 AM
  22. polexian's Avatar
    Does this unlock the sim card after completely wiping the storm so you can use it on different networks?
    05-19-09 06:31 AM
  23. rappadappa77's Avatar
    Hello,

    Does this wipe the phone clean of t-mobile apps etc, if you have an unlocked phone that you want to use on another carrier?
    05-21-09 09:25 PM
  24. GingerSnapsBack's Avatar
    Just wiped and reinstalled my OS on my Curve. Muchas gracias!
    05-22-09 09:18 AM
  25. joemon's Avatar
    kool thanx i mite need this
    05-22-09 05:06 PM
656 ... 1011121314 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD