02-24-16 03:38 PM
591 ... 1314151617 ...
tools
  1. DominicHennig's Avatar
    I didn't feel like reading all 24 pages, but as of May 11th, 2009...I just got off the phone with Verizon Wireless, and they said it would be an extra $30 a month to tether your blackberry.
    05-11-09 12:45 PM
  2. gianspi's Avatar
    Very interesting. Thanks for the write up!
    05-11-09 10:53 PM
  3. avingochea's Avatar
    Hey guys I have a BB 8350i, on the front page I saw a link to download SmartView, If I download and use that will I incurr a monthly charge on my acct? And with the set of instructions; when I go to the "Standard Modem" under the 'Modems' tab, click properties, go to the Diagnostics tab and click Query Modem, it gives me an Error "The modem failed to respond. Make sure it is properly connecte dand turned on. If it is an internal modem os is connected, verify that the interfupt for the port is properly set." In the first box labeled "Modem Information" it says under Field: Hardware ID; under Value: mdmgen. If somebody could please point me in the right direction that'd be grately appreciated!
    05-12-09 03:59 PM
  4. BASEBALL00's Avatar
    Just to let you all guys know, down here in sunny Mexico, I can use my bold 9000 as modem with a 500 Mb limit for no extra charge with TELCEL.I upgraded to 3GB limit for an addittional $65.00 pesos ( around 5.00 US dls) including tax...

    It works great as a road warrior...
    05-14-09 12:00 PM
  5. lowandleft's Avatar
    Can I use my vzw 8330 as a modem utilzing the bluetooth on my phone and laptop?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-17-09 07:55 PM
  6. Vidrio2289's Avatar
    Equipment:
    -BB Pearl(at&t/cingular)
    -Windows XP v5.1 sp2
    -BB Desktop manager v4.2

    I've set up my Pearl to use as a modem and it shows that it connects at 115.2 kbps. but when I attempt to visit any website, I get "Connection Interrupted" on the browser?

    anyone willing to help? or at least send me a link to a walkthru would be cool!

    thanks
    05-23-09 10:26 AM
  7. VIDGMER's Avatar
    for the first time, I wanted trying to tether my 8900 as modem for a connection. it actuallly success working! DANG IT! WHY DIDN'T I DO THIS LONG TIMES AGO???

    I connected BB to NETBOOK!


    This is helped me out.. I really thank this..
    Last edited by VIDGMER; 05-24-09 at 10:50 PM.
    05-24-09 10:47 PM
  8. adrianp918's Avatar
    i have bb manager installed and i have the disc that came with my blackberry and yet my computer does not see my bb as a modem, is there something else i need to have installed to get this to work
    05-26-09 02:28 PM
  9. GentleBen's Avatar
    Has anyone gotten a Bold running OS 5.0.93 and DM 5.0 on a PC using XP SP3 to tether? Mine was working perfectly prior to the change from an earlier version of OS (ATT standard .167) but I just cannot get it work again. If anyone has any pointers I would be grateful.
    05-26-09 02:41 PM
  10. neef's Avatar
    I tried the instructions and I get to the point of adding the extra initializing commands and it won't let me click on the box and type anything.

    Any thoughts?
    05-27-09 03:40 PM
  11. adrianp918's Avatar
    on alltel, and i have my BB connected to my laptop and i am running 4.7 DM

    and i folowed the instruction as stated and yet i can not get the bb to be even recognized as a modem, is there other software that is needed besides the DM that i need to have installed????

    this thread is like 25 pages long and would like to see if anyone has gotten this to work
    05-28-09 09:38 AM
  12. louise54's Avatar
    Been reading but could not find - new - does 8330 as modem work with Mac?
    This is my #1 place to go! AMAZING info! Thanks

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-28-09 12:23 PM
  13. zaxsan's Avatar
    I followed these instructions and was able to teather and connect. The speed is very slow. I tested it at around 50 down. The connection speed was defaulted to 115 originally so I left it that way. Am I doing something wrong? Does anyone else have very slow speeds?

    I entered the APN as:
    +cgdcont=1,"IP","wap.voicestream.com"

    When Ilooked on mt phone (options, Advanced Options, TCP) the APN is:
    epc.tmobile.com


    Should I use this instead of the wap?
    05-28-09 03:03 PM
  14. BINO2's Avatar
    Thank you! I had been trying to make this connection and had no success, until your instructions. Again, thank you.
    06-06-09 12:48 PM
  15. LegionPrime's Avatar
    I followed these instructions and was able to teather and connect. The speed is very slow. I tested it at around 50 down. The connection speed was defaulted to 115 originally so I left it that way. Am I doing something wrong? Does anyone else have very slow speeds?

    I entered the APN as:
    +cgdcont=1,"IP","wap.voicestream.com"

    When Ilooked on mt phone (options, Advanced Options, TCP) the APN is:
    epc.tmobile.com


    Should I use this instead of the wap?
    No, just got off the Phone with Tmobile. Use this instead.

    at+cgdcont=1,"IP","wap.voicestream.com"

    and make sure IP is capatalized. most guides do not have the "at" at the beginning.
    06-06-09 04:19 PM
  16. mzroyalflyness's Avatar
    This is not working! I have an 8900 from tmo, need some tips!
    06-07-09 02:51 PM
  17. derrickhand300's Avatar
    Problem resolved...I have edited this post as Mobishark has issued me a refund.

    In fairness to Mobishark, since my posts, they hooked me up to remote desktop help and spent a considerable amount of time trying to correct the problem. In the end, we were not able to make it work on my particular model (8700C). They stated that in 4 years this has never been encountered and they issued me a refund to my paypal account with their apologies.
    To me, in the end, thats really all a consumer can expect
    Thanks Doug
    Last edited by derrickhand300; 06-09-09 at 08:49 AM. Reason: Problem resolved
    06-08-09 10:24 AM
  18. anon(52425)'s Avatar
    Worked flawlessly! Tethering with my Bold on T-Mobile! Sweet!
    06-08-09 10:25 AM
  19. derrickhand300's Avatar
    I have condensed my post above
    Last edited by derrickhand300; 06-09-09 at 08:50 AM. Reason: Condensed above
    06-09-09 08:47 AM
  20. radioinsomnia's Avatar
    Been reading but could not find - new - does 8330 as modem work with Mac?
    The instructions at this page worked with my Curve 8330m on Sprint (sorry, can't directly link until I hit 10 posts):

    tech.zsoldier.com/2008/04/macbook-pro-osx-105x-sprint-blackberry.html
    06-10-09 08:30 PM
  21. pabloikba's Avatar
    After playing around with some of the settings, I was able to get 8310 tethered to computer. I am in Mazatlan using Telcel. However, I am not able to get more than 9600 baud in speed. Is that about the maximum available on 8310 or is dependent upon carrier?
    Last edited by pabloikba; 06-11-09 at 07:57 PM. Reason: added sentence
    06-11-09 07:55 PM
  22. xxwckdxx's Avatar
    ALright ive been playing with this on my laptop not getting anywhere i dont have PAM and iam on Everything Data plan is it possible to teather with my plan ? when i hook my bb to the laptop open sprint smartview it says "Initializing please wait" then comes up with no device found went into "Phone Modeom" options did the query says failed to respond
    06-11-09 09:45 PM
  23. roraz's Avatar
    anybody got the tethering settings for O2 in the UK??

    Would be of great help!
    06-15-09 10:35 AM
  24. bpatt22's Avatar
    Any feedback on Tetherberry?
    06-15-09 11:30 PM
  25. SpyDude's Avatar
    Does anyone have Windows 7 instructions?
    06-17-09 11:22 PM
591 ... 1314151617 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD