04-20-12 05:03 PM
699 ... 1819202122 ...
tools
  1. SloveOWizard's Avatar
    And one more for good luck.

    Thanks for bearing with me and my posts..I need 10 to PM. I nee help with this OS upgrade.
    03-05-09 09:08 PM
  2. ngreen's Avatar
    Did you click on website I gave you? Which one are you looking for?
    03-05-09 09:11 PM
  3. ort102's Avatar
    which os am i supposed to update to there are a few? sorry for the delay had to run out. And am i going to have to register for another forum as well?
    03-05-09 10:05 PM
  4. picnic4u's Avatar
    how do i go about upgrade the firmware/software for my new storm I see there are instruction at the front of the post but where do you get the leak to download? and does it make much difference? i'm running on vodafone. any other advice to improve on the basic?
    help please
    many thanks
    nic
    03-06-09 11:21 AM
  5. gbrunk's Avatar
    Upgraded from 75 to 99 to 103 and 109 (about 10 days ago). All upgrades loaded perfectly about 35-40 minutes to complete. 109 works fine for me. Biggest issue for me is still the camera lag better than other upgrades but the lag is still pretty lame. 109 seems to have more memory leak and have had a couple of unexplained shutdowns. But all other features and 3rd party applications performing without problems. Im happy with 109. Overall biggest problem is (you guessed it) Verizon signal in my home office (Manhattan Beach, CA) is non existent. Have to walk up and down the street to find a strong signal.
    03-06-09 12:16 PM
  6. dagreek's Avatar
    Do I need to update in sequence, or can I just go from 75 to 109...?
    03-06-09 12:59 PM
  7. PBerryStormin's Avatar
    NOTE: If you get an error during this process, clear your browser cache (Browser > Menu Key > options > cache operation > clear all of them)
    I did this and still get an "Unknown Error" when i try to back up my storm. It happens after the top progress bar makes it all the way through "Auto Text". I have never actually been able to back up my storm since i got it. I always get the same error in the same place.
    03-06-09 02:46 PM
  8. yogi95's Avatar
    Brand new storm, upgraded to 109 from 75, shows in about tab that upgrade went through. Having email setup issues. It see's the prior accounts that were on the phone, but will not save the passwords, thus they are not connecting. Any thoughts on what I can do?
    03-06-09 03:04 PM
  9. Thetravlers's Avatar
    Upgraded with no issues.. everything is running great..
    03-06-09 03:07 PM
  10. dagreek's Avatar
    I upgraded with no issues.. I did freeze when I was testing out things. But I did Two Battery pulls and all seems to be fine..
    03-06-09 04:06 PM
  11. Bob61's Avatar
    Just did upgrade to .103, looks like everything went fine - thanks to OP for the step by step walk through. Question I have is do I need to do the 3rd party application restore or was the backup only to recover if something went wrong with update? Reason I ask is all my 3rd party applications (such as QuickLaunch) are looking for activation key input again, does the 3rd party application restore resolve that or is it expected to enter the activation keys again?
    03-06-09 04:45 PM
  12. doidaporti's Avatar
    was very hesistant to upgrade... finally got the courage to do it. this thread helped alot. thank you!! had some issues, lost some stuff but restored using dm and got most of it back... did some searching in the forums and found out how to get the browser back.. seems like i lost it with the upgrade. overall, so far, im content with my decision. again... thank you for the step by step and holding my hand along the way
    03-08-09 02:26 PM
  13. pounder001's Avatar
    Never mind figured out how to do this

    im runnin windows7 and cannot get the os to run
    Last edited by pounder001; 03-08-09 at 04:12 PM.
    03-08-09 03:24 PM
  14. Joeydemagio's Avatar
    I upgraded to .109 but then downgraded back to .75.... Now im trying to upgrade again and keep it forsure but when i hit application loader it won't show .109.... Meaning no UPDATE AVAILABLE. Any suggestions?
    03-08-09 06:24 PM
  15. ngreen's Avatar
    Do you still have 109 on your computer?
    PM me or msn and I will try to help
    03-08-09 07:59 PM
  16. regulus49's Avatar
    What happens if I forgot to disconnect my pc from the internet? OPPS!
    03-09-09 06:33 PM
  17. BobbySands's Avatar
    i downloaded the 109 version from the crackberry link and clicked ''run'' instead of ''save''. i had my storm plugged in and the desktop manager open. when it was done downloading it automatically updated my storm and im now running 109. i didnt have to do anything from the directions. maybe i did it wrong but it was way easier
    03-10-09 05:12 AM
  18. swisspanic's Avatar
    In your instructions under #8, you state " connect BB to DM and it should"

    My question is what should it do? Thanks.

    I have finally decided to go from .75 to .109 and this is my first BB and first attempt at upgrading to a leaked OS.
    03-10-09 01:26 PM
  19. dmuldrew's Avatar
    I downloaded 4.7.0.109, so far so good. I saved it to my desktop. How do I open it and install it? If I click on it I get the Windows message that no program exists to open it, do I want to look for one? Help.
    So how do I get the program into the applications loader so I can install it?
    Last edited by sleepsafe; 03-10-09 at 05:16 PM. Reason: added info
    03-10-09 05:14 PM
  20. dmuldrew's Avatar
    Fixed. For some reason the first time I downloaded the file it did not contain the .exe file. Deleted and downloaded again and I'm good....so far.
    03-10-09 05:24 PM
  21. HDBiker's Avatar
    My 1st post. Got the 9530 friday installed .109 last night. Works great thanks for the info. I'm gonna like this place.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-10-09 06:08 PM
  22. Argonaut's Avatar
    I just tried to update my BB Storm to 114. My Desktop Manager just won't recognize it. What am I doing wrong?
    03-11-09 12:21 AM
  23. gkviper192's Avatar
    I just tried to update my BB Storm to 114. My Desktop Manager just won't recognize it. What am I doing wrong?
    same??????
    03-11-09 09:42 AM
  24. Argonaut's Avatar
    Hi all,
    I'm at a loss and thought you might be able to help me. I had .75 on my BB Storm and tried to upgrade to 114. I followed all of the instructions on how to properly do it...downloaded 114 onto my computer, went through the wizard and it said that installation was successful. The I hooked up my Storm and went to the Application Loader. Tried to update it, and it just kept telling me that "no software update is required for your device". It didn't give me any indication that 114 is even on the device manager, but I checked in the "Uninstall Programs" on my PC and it's there.

    Then, I did something possibly silly by downgrading my firmware to .65 to see if that would help anything, and alas, nada.

    Is there any advice that you can give me? I would greatly appreciate it.

    Take care,

    Jason
    03-11-09 12:37 PM
  25. Jcraft200's Avatar
    Hi Everyone,
    I upgraded to 4.7.0.114 and have found an issue. When on a phone call and you need to type a number during the cal (voicemail or extension numbers) you are not able to. When press the screen to show the key board you get a qwerty keyboard and you are unable to use the numbers. also when you are on a call, and someone calls in to your phone, you cannot see the call display. It is distorted.
    I have now just gone back to .109 due to these issues. I really hope they find a resolve soon for that.
    Otherwise, it is good.
    Cheers
    03-11-09 05:20 PM
699 ... 1819202122 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD