1. buckeyegal12's Avatar
    I try to run it and it says "error reading setup intialization file"

    What am I doing wrong??

    Could someone help me with this, please!!!

    *I didn't seem to have any problems installing the os 5.0.0.238 but I can't really remember how I did it the first time
    01-12-10 05:11 PM
  2. kbz1960's Avatar
    When you run the download to install on your computer? Sounds like you got a bad download maybe.
    01-12-10 06:00 PM
  3. buckeyegal12's Avatar
    yes...I DL'ed it from berryaddict.net Now i'm trying to DL it from megaupload...hopefully this works!
    01-12-10 06:03 PM
  4. kbz1960's Avatar
    Good luck!
    01-12-10 06:05 PM
  5. meyer's Avatar
    dont try and load it thru fusion if you have a mac.
    01-12-10 06:06 PM
  6. buckeyegal12's Avatar
    is there a better place to DL the leak? megaupload is taking FOREVER!

    *operating on windows XP
    01-12-10 06:11 PM
  7. kbz1960's Avatar
    I think it is a slow download but this is the last link I saw and it's mega also.MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

    Any I can find searching google also direct to mega.
    Last edited by kbz1960; 01-12-10 at 07:02 PM.
    01-12-10 06:54 PM
  8. danmcq's Avatar
    kbz1960:

    Your puppy avatar is absolutely adorable. Black Labs have always held a special place in my heart
    01-13-10 12:54 AM
  9. kbz1960's Avatar
    kbz1960:

    Your puppy avatar is absolutely adorable. Black Labs have always held a special place in my heart
    Thanks, he is no longer a puppy but still acts like one lol. He is half black lab and half german short hair. He's a good boy but man is he stubborn lol.

    To buckeyegal................ how did it go?
    01-13-10 08:12 AM
  10. buckeyegal12's Avatar
    I got it installed! It took forrrrrever to download though.

    Now I can't find my email icon. All that's on my phone is the messages folder. Can ya help me with this?
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-13-10 10:14 AM
  11. dollface's Avatar
    I got it installed! It took forrrrrever to download though.

    Now I can't find my email icon. All that's on my phone is the messages folder. Can ya help me with this?
    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    did you re-send service books and register your blackberry after the upgrade? that is what sends the icons to your phone.
    01-13-10 12:27 PM
  12. buckeyegal12's Avatar
    ummm how do i do that??
    01-13-10 12:48 PM
  13. dollface's Avatar
    ummm how do i do that??
    you can do it somewhere on the device, under Options - Advanced Options - Service Book. But I find it easier to just log onto your BIS account from a computer and click Help and click Resend Service Books
    01-13-10 01:04 PM
  14. kbz1960's Avatar
    you can do it somewhere on the device, under Options - Advanced Options - Service Book. But I find it easier to just log onto your BIS account from a computer and click Help and click Resend Service Books
    I can never log in from my computer. Is there something special you have to do before logging in from a computer?
    01-13-10 05:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD