05-23-14 02:56 PM
879 ... 2829303132 ...
tools
  1. Frich's Avatar
    I've been trying to fix this annoying feature for ages. Much appreciated!
    03-30-09 05:27 PM
  2. mab4285's Avatar
    I suggest everyone go into their BIS accounts and delete and re add your gmail accounts. This will solve all duplicate problems! All carriers now (I believe) have transitioned over to BIS 2.6 and now have IMAP as a default for Gmail, so this solves pretty much all problems with this issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    03-30-09 06:43 PM
  3. Amadeus Excello's Avatar
    I suggest everyone go into their BIS accounts and delete and re add your gmail accounts. This will solve all duplicate problems! All carriers now (I believe) have transitioned over to BIS 2.6 and now have IMAP as a default for Gmail, so this solves pretty much all problems with this issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I'll give it a try.

    Thanks.
    03-30-09 07:25 PM
  4. jisungoppa's Avatar
    This works on my account, thanks!

    HOWEVER, it only partially works on my brother's, and I've checked over 10 times.

    When he sends an email to himself from Gmail on his computer, it doesn't show up on his BB. But, when he sends an email out from his BB, he receives that SENT email from himself.

    Does this have something to do with the fact that there is a dot between his first and last name in his email address?

    i.e. first.lastATgmail.com
    04-01-09 02:10 AM
  5. bravy02's Avatar
    This works on my account, thanks!

    HOWEVER, it only partially works on my brother's, and I've checked over 10 times.

    When he sends an email to himself from Gmail on his computer, it doesn't show up on his BB. But, when he sends an email out from his BB, he receives that SENT email from himself.

    Does this have something to do with the fact that there is a dot between his first and last name in his email address?

    i.e. first.lastATgmail.com
    My Gmail address is First.Last@gmail.com and I don't have this issue. With BIS 2.6 I can no longer email my BB using Gmail on my PC (stinks) & I no longer receive a copy of sent items on my BB.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-01-09 08:41 AM
  6. 1jaxstate1's Avatar
    Yo, thanks for this info. This is working for AT&T. The duplicate email was so annoying.
    I suggest everyone go into their BIS accounts and delete and re add your gmail accounts. This will solve all duplicate problems! All carriers now (I believe) have transitioned over to BIS 2.6 and now have IMAP as a default for Gmail, so this solves pretty much all problems with this issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-01-09 10:45 AM
  7. JD Romero's Avatar
    really helpfull.
    04-01-09 11:08 AM
  8. mab4285's Avatar
    Yo, thanks for this info. This is working for AT&T. The duplicate email was so annoying.
    No problem.

    So again. Here's the new fix for getting rid of the duplicate emails. Delete your gmail account....then add it again to your BIS and resend your service books. With the new improvements made in BIS 2.6, you will no longer have the sent email issue.
    04-01-09 01:05 PM
  9. 1jaxstate1's Avatar
    Hmmm, after doing this. I no longer get any PUSH updates from any of my apps (myspace, facebook, twitter).
    04-03-09 09:39 AM
  10. evl mnky's Avatar
    I just tried this and set up an email filter on my T-mobile site and its still happening on my Curve.

    I set it up as such:

    If the FROM field contains *****@gmail.com Then Do not sent to handset and do not forward.

    What gives? Its still happening. do I need to do a battery pull or something? Should this be instant or can it take some time to take effect?
    04-03-09 10:38 AM
  11. evl mnky's Avatar
    nevermind, just did this and that did the trick
    I suggest everyone go into their BIS accounts and delete and re add your gmail accounts. This will solve all duplicate problems! All carriers now (I believe) have transitioned over to BIS 2.6 and now have IMAP as a default for Gmail, so this solves pretty much all problems with this issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-09 10:50 AM
  12. 1jaxstate1's Avatar
    Could you see if your apps that rely on PUSH are still receiving notifications? Mine stopped after doing the BIS 2.6 trick.
    nevermind, just did this and that did the trick
    04-03-09 11:03 AM
  13. mab4285's Avatar
    Could you see if your apps that rely on PUSH are still receiving notifications? Mine stopped after doing the BIS 2.6 trick.
    Did you resend your service books?
    04-03-09 11:23 AM
  14. 1jaxstate1's Avatar
    Yes, and I received a email for each account I set up, but still no PUSH updates from those three apps.
    Did you resend your service books?
    04-03-09 12:41 PM
  15. mab4285's Avatar
    Yes, and I received a email for each account I set up, but still no PUSH updates from those three apps.
    Which three apps?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-09 12:52 PM
  16. 1jaxstate1's Avatar
    Mysace, twitter, facebook.
    Which three apps?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-09 12:53 PM
  17. mab4285's Avatar
    Mysace, twitter, facebook.
    Hmmm....try logging out and logging back in to each of them. If that doesn't work, try deleting and reinstalling each of them.

    Also, which twitter client are you using?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-09 12:55 PM
  18. 1jaxstate1's Avatar
    I'm reinstalling all three. I'm using twitterberry.
    Hmmm....try logging out and logging back in to each of them. If that doesn't work, try deleting and reinstalling each of them.

    Also, which twitter client are you using?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-09 01:04 PM
  19. 1jaxstate1's Avatar
    Removing and adding the programs back has fixed my problem.
    04-03-09 01:15 PM
  20. mab4285's Avatar
    Awesome...some times those programs just need a kick in the pants so to speak to get them working again.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-03-09 02:12 PM
  21. here_miah's Avatar
    I love how there is always someone smarter than you that knows what the H-E-double hockey sticks they are doing!!! i was going mad with all the BCCing that was going on with my little pearl!!!!!



    THANK YOU ALL FOR BEING SO COOL ABOUT STUFF TOO!!!

    I have a HTC-TyTN II and every time I need help with that the guys on the forums seem to get stiff off of flaming people just because they can, i guess...


    Thanks again for the help!!!

    Cheers!
    04-03-09 09:37 PM
  22. carolcaulk's Avatar
    Thank you so much for this post! This was driving me crazy as well! This was extremely helpful!
    04-04-09 10:21 AM
  23. DjGoLdFiNgEr's Avatar
    THANKS MAN for this how to
    04-06-09 10:44 AM
  24. Rayford Booth's Avatar
    This walk through should now be out of date!!!
    With bis 2.6 now in effect any new users don't need to worry about this. And old users just need to delete their gmail email on bis and then recreate it in bis
    04-06-09 10:54 AM
  25. buisuoi's Avatar
    Thanks a lot. It's useful.
    04-07-09 04:11 AM
879 ... 2829303132 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD