1. mvm549's Avatar
    I downloaded the 5.0.230 and i cant find it in the DM. I also downloaded the 5.0.191(or wutever) and i cant find it either. i am using windows. anybody know why i am not able to find it when i and trying to do an update??
    THANKS!
    11-22-09 03:36 PM
  2. w1z4rd's Avatar
    Make sure you only have the one os you want to use installed in windows. If you have both .191 and .230 installed uninstall them both and reinstall .230. After verifying/correcting that go to C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader if you use Windows XP or C:\Program Files (x86)\Common Files\Research In Motion\AppLoader if you use 64 bit Windows XP or Windows 7. Look for vendor.xml and if it's there delete it. Then run DM and see if it shows up. You can also run loader from those same folders and load it that way, which is what I use.
    11-22-09 03:42 PM
  3. ska11153's Avatar
    Use the BBSak application, it does the trick. allows you to wipe and install 5.0. Don't use DM. Go to the Forum for Beta OS's, there is a post for 5.0.23 with directions including a link to get BBSak...from that link use the third download option
    11-22-09 03:54 PM
  4. mvm549's Avatar
    i tried both and cant figure it out. i give up
    11-22-09 05:15 PM
  5. dave3825us's Avatar
    i tried both and cant figure it out. i give up
    What do you mean you cant find 5.0? where did you save it to? is it zipped?

    Please explain a little better
    11-22-09 06:29 PM
  6. dbone15's Avatar
    detailed app loader instructions are in my signature link.
    11-22-09 07:37 PM
  7. dave3825us's Avatar
    detailed app loader instructions are in my signature link.
    Why do you love to hate the yankees? Are you a mets fan? lmao
    11-22-09 07:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD