1. jaybird0613's Avatar
    No matter what sound I set in options for BB Messenger Alersts or Messages, I keep getting the same annoying sound that is the default. I am able to change my ringtons, SMS alerts, etc.... just not BB Messenger sounds.

    Any ideas?
    07-24-09 11:58 AM
  2. nyc_rock's Avatar
    There are two BB messenger options. Are you changing the "alert", "new message" or both?

    Is the phone prompting you to "save" when you exit?
    07-24-09 01:08 PM
  3. jaybird0613's Avatar
    There are two BB messenger options. Are you changing the "alert", "new message" or both?

    Is the phone prompting you to "save" when you exit?
    I changed both. And yes, It prompted me to save... and I did.

    On my storm I never had this problem. I have not upgraded to BBM 5.0 yet.... I wonder if upgrading would fix this? Im hesitant to do so because of some of the problems I've read about BBM 5.0
    07-24-09 01:11 PM
  4. rfdesort's Avatar
    Here's what you have to do. I was having the same exact problem.

    Pick any other alert thats not the one you want to use, and then save it. Go back and change it to the alert you actually DO want, save it, and then it should work. Who knows whyyy, but it does.
    07-24-09 01:20 PM
  5. ClintRo's Avatar
    Or try a battery pull if that doesnt work!
    07-24-09 01:22 PM
  6. Tdubby's Avatar
    Isn't the tour having sound/profile bugs going on?
    07-24-09 01:27 PM
  7. jaybird0613's Avatar
    Here's what you have to do. I was having the same exact problem.

    Pick any other alert thats not the one you want to use, and then save it. Go back and change it to the alert you actually DO want, save it, and then it should work. Who knows whyyy, but it does.
    That worked!

    What a bizarre bug. Thanks for the fix.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-24-09 01:52 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD