1. BBjonjon's Avatar
    Hi guys, I forgot my 8900 OS .348 in a friends car and obviously the battery died. I went to pick it up today and after charging it for about an hour I did a battery pull and after booting up non of the buttons worked, I can move the cursor with the trackball but nothing happens if I press it or any other button on the phone.

    I decided to upgrade to .411 and same thing. I then used bbsak and did a wipe and reloaded .411 but still same result.

    Anybody have any ideas wats going on?

    thanks!
    12-30-09 06:48 PM
  2. dicecube's Avatar
    Are you sure it took the charge? Maybe your battery died and you need a new one

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-30-09 06:51 PM
  3. BBjonjon's Avatar
    It took the charge, it shows 3 bars right now.
    12-30-09 07:00 PM
  4. dicecube's Avatar
    Call a CSR and tell them what happened they'll send u a replacement

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-30-09 08:57 PM
  5. BBjonjon's Avatar
    Call a CSR and tell them what happened they'll send u a replacement

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    I also downgraded to 4.6...315 and no change. So I did exactly that and they are sending me a replacement. Thanks for the help!
    12-30-09 09:57 PM
  6. dicecube's Avatar
    No problem haha same thing happened to me on my 9000. Phone died recharged it , device got hot and buttons were unresponsive. Called in for help and they offered a replacement bold right away lol

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-30-09 10:06 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD