12-22-09 08:20 PM
494 ... 56789 ...
tools
  1. lcohen999's Avatar
    I have the TMO 9700 on TMo and I just downloaded this OS and yea, the myfaves is nice to see back on, but my 3g seems to not show up. After I ran my back up files back on to the phone, it just showed the 3g without the bb flag next to it, so I had no internet connection. Did a reboot, and now I just have capitalized EDGE. Resent service books, and another reboot and still nothing. Any suggestions? And this OS seems kinda sluggish..i was running the official rogers .351 i think before. IDK, I love all these leaks, but I think I might just stick with the official releases until TMO releases their official. I work for TMO and the tech rep said they will soon release the new OS, they just didnt tell me when anyone else having this issue? I mean i'm at school, but i could have sworn that my school was in a 3g area...i'll just have to check when i get back to my house.

    It really shouldn't matter to be honest. Official releases are the same as Betas, just with checkmark from a carrier. If AT&T or Tmobile releases .415, it will be EXACTLY the same as what was leaked here.

    I would try a wipe with BBSAK or JL_CMD, then reload and see if your 3G comes back. You can also force 3G only via Mobile Network under Options.

    Sometimes (and I'm there this is more snake oil than truth) OSs don't always go down so clean. Wipe, reload and try again
    12-08-09 03:11 PM
  2. totti_07's Avatar
    whenever i delete the vendor.xml i cant get it to load. If i just leave the file there it loads just fine
    12-08-09 03:13 PM
  3. Crucial_Xtreme's Avatar
    I have 2 BBM's in the list. One is set to remove, and the other is to update.
    Yes two different BBM's show up. You need to check the box of the first one, and uncheck the second one down where your 3rd party apps are. This is for every upgrade.
    12-08-09 03:14 PM
  4. lector's Avatar
    no new bb messenger for me on this build


    edit* got it now
    Last edited by lector; 12-08-09 at 03:28 PM.
    12-08-09 03:15 PM
  5. rmead001's Avatar
    You can't change the number of picture thumbnails. It is set to 4 and the option to change that is gone.
    12-08-09 03:16 PM
  6. elezdi's Avatar
    no new bb messenger for me on this build
    Same here. i had to download it OTA
    12-08-09 03:17 PM
  7. syb0rg's Avatar
    Just installed this OS to my 9700

    - Nimbuzz doesn't work
    - VodaFone Update doesn't run
    - Opera Mini 4.2 doesn't work...


    down grading to .405 as we speak...

    i can deal with some apps not working by not my top three.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-08-09 03:17 PM
  8. Blacklatino's Avatar
    (.415)
    Last edited by Blacklatino; 12-08-09 at 03:25 PM.
    12-08-09 03:18 PM
  9. dsimons82's Avatar
    i actually did forget to delete the vendor file...so maybe thats why i'm having issues..i alwasy due a clean wipe when putting on a new OS. Another issue i'm having with this build is that all of my messages go to my MESSAGES inbox..i have three seperate email accounts, and they all goto my messages folder. I even unchecked them in the options....is this a known issue?
    12-08-09 03:20 PM
  10. dsimons82's Avatar
    the only email that is working is my yahoo...but still no 3g u all think i should have deleted the vendor to show 3g? that doesnt make to much sense to me?
    12-08-09 03:21 PM
  11. 3CISSBB's Avatar
    I did notice on this build that the app screens are white. Kind of bad but I'll live.
    12-08-09 03:21 PM
  12. TheComebackKidd's Avatar
    Vendor is not related to 3G i don't think
    12-08-09 03:24 PM
  13. kak's Avatar
    Vendor files only matter for official releases.
    12-08-09 03:26 PM
  14. 3CISSBB's Avatar
    Figured out the white app screen issue. I just reset my theme defaults and it cleared up the issue.
    12-08-09 03:28 PM
  15. TheComebackKidd's Avatar
    even still I don't think it has any bearing on the signal type
    12-08-09 03:28 PM
  16. uberspeed's Avatar
    Media player issue? Does it stop when receiving SMS, MMS, any message at all? Read all 11 pages and no mention thus far. Put it through its paces please!
    12-08-09 03:29 PM
  17. lector's Avatar
    cant recover my messenger groups is there a work aroud?
    12-08-09 03:30 PM
  18. TheComebackKidd's Avatar
    I actually prefer that it doesn't stop. I hated that it interrupted my song. It should just be a silent notification (LED flashing)
    12-08-09 03:31 PM
  19. bimmahh's Avatar
    Crucial: Any thoughts on this build vs 405?
    12-08-09 03:37 PM
  20. boobah204's Avatar
    down grading to .405 as we speak...

    i can deal with some apps not working by not my top three.
    +1

    (now I am afraid that this many wipes/reinstalls is wearing out the hardware. I'm gonna be a "crackberry burnout")
    12-08-09 03:38 PM
  21. 3CISSBB's Avatar
    This build seems to have resolved the issues from previous builds. Battery life will be determined tomorrow after extensive use today/tonight. But all the tiny bugs I may have had on .405 or .330 seem to have been addressed and resolved. SMS issue is gone, Inbox settings are back, all my apps work. I'm pleased with this build.
    12-08-09 03:40 PM
  22. elezdi's Avatar
    this build is not compatible with the theme S7even Berry .
    12-08-09 03:41 PM
  23. dsimons82's Avatar
    Is there a fix for having all of my emails going into my messages folder? Only my gmail emails are going in the messages folder, not my yahoo...is there a fix for this?

    thanks in advance!
    12-08-09 03:50 PM
  24. lcohen999's Avatar
    Is there a fix for having all of my emails going into my messages folder? Only my gmail emails are going in the messages folder, not my yahoo...is there a fix for this?

    thanks in advance!
    Messages, Options, Inbox Settings
    12-08-09 03:52 PM
  25. spidy's Avatar
    Having problems connecting to wifi even after several battery pulls.
    12-08-09 03:55 PM
494 ... 56789 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD