1. bdawg41785's Avatar
    my Icon is gone. i use BBM all the time, and it wasnt there today. very strange. has anyone seen this before?
    09-18-09 06:19 PM
  2. pinkbberri's Avatar
    Did you hide it? and have you tried a battery pull?
    09-18-09 06:35 PM
  3. SoCaliTrojan's Avatar
    BBM's shortcut key is the "N" key. I'm not sure if you have to have dial from home screen disabled, though. (I have it disabled.) I don't even know where my BBM icon is because I just use the shortcut.
    09-18-09 07:50 PM
  4. wiz1events's Avatar
    do a battery pull
    09-18-09 08:14 PM
  5. demonio's Avatar
    Did you upgrade your OS recently? Did you upgrade to BBM 5.0? If none of the above, then try resending your service books.

    Hope it helps.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-18-09 09:16 PM
  6. demonio's Avatar
    ^wtf? Trying to get yourself banned I see. Mods?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-18-09 09:34 PM
  7. SoCaliTrojan's Avatar
    ^wtf? Trying to get yourself banned I see. Mods?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    It's called a spam bot. I just report the posts.

    Spam seems to be popping up here more often. The forum admins need to put in better protection to make it harder for spam bots to register.
    09-18-09 09:45 PM
  8. Coruptyed's Avatar
    Did you upgrade your OS recently? Did you upgrade to BBM 5.0? If none of the above, then try resending your service books.

    Hope it helps.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    im gonna guess he tried to upgrade to bbm without os software being .131 or higher...

    we would need more info to help though like current os, what you were doing when the icon dissapeared etc
    09-18-09 11:31 PM
  9. bdawg41785's Avatar
    It's called a spam bot. I just report the posts.

    Spam seems to be popping up here more often. The forum admins need to put in better protection to make it harder for spam bots to register.
    the Battery pull helped. thanks! what did you mean in regards to the above post?
    09-19-09 12:02 PM
  10. demonio's Avatar
    You probably missed it. There was a bunch of gibberish in one of the replies, porn stuff and other garbage.

    Glad that your issue got resolved though

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by demonio; 09-19-09 at 12:24 PM.
    09-19-09 12:20 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD