1. markanthony111's Avatar
    Hi all,

    I wonder if you can assist with a perplexing issue.

    I am having a major issue with Accuweather on a Blackberry Curve 9300. when I install it and open it it simply never connects and I have noticed that my BIS service (blackberry logo next to the 3G notification) seems to disappear at the same time. Once Accuweather is closed down, my BIS service(logo) returns.
    I have tried the following:
    Upgraded my SIM card.
    Uninstalling and reinstalling Accuweather.
    Done a factory reset (loader.exe /resettofactory) on the blackberry and reloaded the OS6 firmware (6.0.0.749) for the phone and then reinstalled Accuweather.

    Nothing helps, it does the same thing every time.. Please note that this is a brand new phone and all other services, such as email etc. work flawlessly. My husband has an identical phone with the same OS 6 and the same upgraded SIM card and Accuweather works fine on his phone.

    Any assistance in this regard would be really appreciated.

    Thanking you,
    Gail de Wet.
    05-06-13 03:38 AM

Similar Threads

  1. Curve 9300 Wifi connected but cannot use browser
    By mfors33 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 8
    Last Post: 03-27-15, 12:59 PM
  2. Removing ALL contacts on Curve 9300
    By jnich640 in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 8
    Last Post: 02-06-14, 03:40 PM
  3. Java Popups on Curve 9300
    By harrir1 in forum BlackBerry Curve Series
    Replies: 1
    Last Post: 09-12-11, 03:24 PM
  4. My theme causes problem setting alarm on Curve 9300 and 8500
    By theSteve in forum Developers Lounge
    Replies: 0
    Last Post: 11-17-10, 02:21 PM
  5. Setting up Googlemail on Curve 9300
    By JWalks55 in forum General BlackBerry News, Discussion & Rumors
    Replies: 3
    Last Post: 10-08-10, 01:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD