12-30-12 08:44 AM
380 ... 7891011 ...
tools
  1. 312's Avatar
    Here is a the Java folder with the .169 update and Skunkd's 5.0 files. I will work on getting updated 5.0 files in there, if anyone wants to wait. (Might take a day or two)

    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    09-08-09 01:15 PM
  2. delphis96's Avatar
    312 - your ROCK! Thanks! Look forward to any additional updates in the coming days.
    09-08-09 01:21 PM
  3. 2000 Man's Avatar
    312 - your ROCK! Thanks! Look forward to any additional updates in the coming days.
    I second that. I returned my Tour and went back to the 8830. Would love an updated hybrid.
    09-08-09 02:09 PM
  4. 312's Avatar
    All "thanks" should be directed to Skunkd, I'm just updating.
    09-08-09 02:47 PM
  5. delphis96's Avatar
    Skunkd and 312... you both rock!
    09-08-09 05:04 PM
  6. 2000 Man's Avatar
    All "thanks" should be directed to Skunkd, I'm just updating.
    Thanks to you both then.
    09-09-09 12:40 PM
  7. marcs17's Avatar
    Yes thank you so much, excited to see any new 5.0 features on my hybrid Cheers!!
    09-09-09 05:26 PM
  8. gbean's Avatar
    ANy way to incorporate a stable media player from maybe .137 into this? I am SOOOOO SICK of media processor busy errors.
    09-12-09 02:04 PM
  9. 2000 Man's Avatar
    ANy way to incorporate a stable media player from maybe .137 into this? I am SOOOOO SICK of media processor busy errors.
    Never had a single media processor busy error in three months of running the hybrid.
    09-12-09 02:14 PM
  10. gbean's Avatar
    Never had a single media processor busy error in three months of running the hybrid.
    Well are you running the 8830 or a 9630? Your info says 9630.
    TONS of people get the media processor error every day.
    09-12-09 02:16 PM
  11. 2000 Man's Avatar
    Well are you running the 8830 or a 9630? Your info says 9630.
    TONS of people get the media processor error every day.
    Might be tough to run the 8830 hybrid on a 9630, don't you think? LOL

    Again, not a single error the entire time. Sounds like something else might be involved like a poor flash or user error.
    09-12-09 02:21 PM
  12. 2000 Man's Avatar
    Here is a the Java folder with the .169 update and Skunkd's 5.0 files. I will work on getting updated 5.0 files in there, if anyone wants to wait. (Might take a day or two)

    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    Any update on this? I can test if you need it.
    09-14-09 10:02 AM
  13. delphis96's Avatar
    I am also willing to test any further updates. Although I must say the current 169 hybrid is functioning fairly well. Only one media error in 5 days. And, haven't had the chirp on every call... So a big improvement for me over 138 and 160.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-14-09 10:05 AM
  14. Keith R.'s Avatar
    312 - I am trying to load the .169 hybrid onto my 8830, and I am having a hard time getting my browser icon to show up. I've registered it with the network and all but still no browser. Any suggestions?

    EDIT: After registering a couple more times, after a battery pull, the browser magically appeared. I'm loving the hybrid so far. Thanks both of you guys!

    Thanks,

    Keith
    Last edited by Keith R.; 09-14-09 at 10:52 PM.
    09-14-09 09:54 PM
  15. 2000 Man's Avatar
    Here is a the Java folder with the .169 update and Skunkd's 5.0 files. I will work on getting updated 5.0 files in there, if anyone wants to wait. (Might take a day or two)

    MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service
    You still attempting this?
    09-18-09 06:44 PM
  16. heykristy's Avatar
    I love the these themes, is there a version of them for the .169 upgrade? My old files don't seem to be working
    09-19-09 01:16 PM
  17. Keith R.'s Avatar
    skunkd and 312, thanks so much for making this. The .169 update works great. My phone is much more snappy, the browsing is great. A+ job. thanks guys

    Keith
    09-22-09 06:26 PM
  18. 2000 Man's Avatar
    skunkd and 312, thanks so much for making this. The .169 update works great. My phone is much more snappy, the browsing is great. A+ job. thanks guys

    Keith
    Which .169 hybrid is that? Just the Java folder that was posted earlier?
    09-22-09 06:35 PM
  19. Keith R.'s Avatar
    Which .169 hybrid is that? Just the Java folder that was posted earlier?
    Yea, its just the updated java folder with the .169 released by US Cellular. I haven't played around with the original hybrid posted by skunkd for comparison, but this one is working great for me, although it does seem to be leaking a lot more than it used to on .160 (without the 5.0 hybrid files). After a battery pull I'll start with about 10mb free and after about a day and a half I'll be down to 2mb free, I used to pull the battery every week, vs every morning with this hybrid, but I don't mind at all. I also am using the bottom dock theme posted earlier and its working great
    09-22-09 06:42 PM
  20. 2000 Man's Avatar
    I see that Word Mole is in the 5.0 Java folder. Does the game work with the .169 hybrid? I thought it was a 4.7+ game.
    09-22-09 07:04 PM
  21. Keith R.'s Avatar
    I see that Word Mole is in the 5.0 Java folder. Does the game work with the .169 hybrid? I thought it was a 4.7+ game.
    That's a good question. I didn't even see word mole in that folder (then again, I didn't really look lol) and I can't find it on my phone, so no, it doesn't work.
    09-22-09 07:17 PM
  22. Keith R.'s Avatar
    Oh, and I am still getting the squeak/chip noise every couple minutes I'm on the phone
    09-22-09 07:27 PM
  23. 2000 Man's Avatar
    Oh, and I am still getting the squeak/chip noise every couple minutes I'm on the phone
    That must be a network issue. I have NEVER gotten a squeak/chirp on my 8830. I travel all over the world as well and have never had the problem on GSM either. The 8830 may have the single best-sounding earpiece of any phone that I've ever used.
    09-22-09 08:18 PM
  24. Keith R.'s Avatar
    That must be a network issue. I have NEVER gotten a squeak/chirp on my 8830. I travel all over the world as well and have never had the problem on GSM either. The 8830 may have the single best-sounding earpiece of any phone that I've ever used.
    I think its an issue with the OS. If i remember correctly, before I upgraded to this .169 hybrid, i used to have 4.5.0.138 (or whichever one verizon officially released) and never had the squeaking problem which makes me think its an issue with .169 which i believe is a known problem with .169

    http://forums.crackberry.com/f61/883...1/#post3548718
    09-22-09 10:10 PM
  25. 2000 Man's Avatar
    I think its an issue with the OS. If i remember correctly, before I upgraded to this .169 hybrid, i used to have 4.5.0.138 (or whichever one verizon officially released) and never had the squeaking problem which makes me think its an issue with .169 which i believe is a known problem with .169

    http://forums.crackberry.com/f61/883...1/#post3548718
    It's not an OS issue though it might be caused by a bad OS flash.
    09-22-09 11:23 PM
380 ... 7891011 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD