01-04-10 01:20 PM
183 123 ...
tools
  1. anon(160997)'s Avatar
    you guys know the drill! get it hot off the presses!

    BBHybrids Forums - Downloads - 9630 - 50v7.12 (5.0.0.230 based)

    thanks for all the work you do irtehun!
    12-03-09 11:17 PM
  2. KJowers's Avatar
    What has changed?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-03-09 11:37 PM
  3. kylegelliott's Avatar
    Let us know what is different.
    12-03-09 11:46 PM
  4. anon(160997)'s Avatar
    i was still getting a lot of lag with 7.11. seems better just on startup with 7.12. i like the way its responding so far.
    12-04-09 12:07 AM
  5. anon(67796)'s Avatar
    will be upgrading in a sec
    12-04-09 12:07 AM
  6. big.daddy's Avatar
    Whats the deal with these hybrids? everytime i try to load one i brick my phone. It installs and hangs up on the initial boot. It times out every time telling me that it cannot connect to my device after waiting 30-45 minutes. Is there something special that needs to be done? I am currently sitting here recovering with .230 because of this.
    12-04-09 12:15 AM
  7. anon(67796)'s Avatar
    Whats the deal with these hybrids? everytime i try to load one i brick my phone. It installs and hangs up on the initial boot. It times out every time telling me that it cannot connect to my device after waiting 30-45 minutes. Is there something special that needs to be done? I am currently sitting here recovering with .230 because of this.
    its nothing really special that needs to be done....you do have .230 installed on your computer right?
    12-04-09 12:21 AM
  8. big.daddy's Avatar
    its nothing really special that needs to be done....you do have .230 installed on your computer right?
    is it supposed to be added to the .230 that i already have installed?
    12-04-09 12:24 AM
  9. anon(67796)'s Avatar
    yaeh see what you do is make sure you have the .230 installed on your computer and on your phone as well, then download and run the hybrids .exe file, when its done the shrink an os screen will come up and remove everything that you dont want up there then hit shrink you os, after that it will tell you how much memory you have, and after that you click on launch loader and from there you should be able to update.
    12-04-09 12:26 AM
  10. big.daddy's Avatar
    that was my problem, i was uninstalling the os from my computer and then installing the hybrid and trying to load that to my phone. No wonder why i was bricking it. Thanks for the help.
    12-04-09 12:29 AM
  11. anon(67796)'s Avatar
    that was my problem, i was uninstalling the os from my computer and then installing the hybrid and trying to load that to my phone. No wonder why i was bricking it. Thanks for the help.
    no prob man, are you gonna give the new hyrbid a try? Im updating my phone as we speak.
    12-04-09 12:30 AM
  12. nags's Avatar
    Upgrading right now.

    Weeeee
    12-04-09 12:39 AM
  13. anon(67796)'s Avatar
    everyone who is uploading, please post up here what you think about it after you run it for a little bit...
    12-04-09 12:40 AM
  14. nags's Avatar
    I was getting a LOT of lag with the previous version, so I'm hoping it fixes that.
    12-04-09 12:44 AM
  15. anon(67796)'s Avatar
    the 7.11 version was running pretty good on my phone so we gonna see if this runs the same way....
    12-04-09 12:45 AM
  16. nags's Avatar
    Have a weird white screen on the phone right now.. A few shapes with a circle around them and a line through it.. And underneath says "Reload Software: 507"

    Anyone else get that?
    12-04-09 12:47 AM
  17. anon(67796)'s Avatar
    no i just get a white screen error that saying something but it has a reset button but it just does that when i try to restore back everything so my phone just resets but everything installs good i just have to go back and do a manual restore.
    12-04-09 12:51 AM
  18. nags's Avatar
    I seem to be stuck at this screen
    12-04-09 12:52 AM
  19. anon(67796)'s Avatar
    wow, i think that you have to do a complete wipe and then retry it....
    12-04-09 12:53 AM
  20. anon(67796)'s Avatar
    i think the steps your gonna have to do is:

    Wipe it completely
    install .230 back on it
    then install the hybrid
    12-04-09 12:53 AM
  21. nags's Avatar
    Great. . . .
    12-04-09 01:01 AM
  22. anon(67796)'s Avatar
    Great. . . .
    yeah i know.....ill be up here for awhile so let me know how its going....
    12-04-09 01:06 AM
  23. nags's Avatar
    So far I followed the instructions in this link to complete the Hybrid install..

    Reload Software 507 "error Msg" - BlackBerryForums.com : Your Number One BlackBerry Community

    Now I'm trying to do a restore from the backup that was created before the problems
    12-04-09 01:15 AM
  24. anon(67796)'s Avatar
    just installed and everything seems to be fine with speed and everything...
    12-04-09 01:16 AM
  25. nags's Avatar
    Restore got an error halfway through.. Ugh.
    12-04-09 01:25 AM
183 123 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD