1. reneeryan2008's Avatar
    Just wanted to see if anyone else was having this problem? I am connected to the internet, and I'm getting emails just fine, but my phone won't let me sign onto Yahoo Messenger just says "cannot connect to server" and do you know how long this problem usually lasts for?
    Last edited by reneeryan2008; 10-24-09 at 08:40 AM.
    10-24-09 08:31 AM
  2. roboto65#CB's Avatar
    Same here and my friend too must be something down!!!
    10-24-09 09:45 AM
  3. ccole2k's Avatar
    I tried rebooting my Bold with no luck - definately appears to be on the yahoo side. I was able to log onto Yahoo IM on my laptop so it seems its only affecting the mobile interface...
    10-24-09 09:51 AM
  4. bluestar10's Avatar
    Mine is doing the same thing. Guess we just wait it out...
    10-24-09 09:56 AM
  5. SevereDeceit's Avatar
    I'm in the same boat...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 10:15 AM
  6. bondapher's Avatar
    Same here plus facebook too

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 10:18 AM
  7. BergerKing's Avatar
    Ditto mine, won't sign in, evidently an issue on the server.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 10:24 AM
  8. tony bag o donuts's Avatar
    cool...I don't feel alone in my troubles!
    search is a wonderful thing!
    10-24-09 11:09 AM
  9. whyhelloheart's Avatar
    I haven't been able to sign onto Yahoo! on my phone for the longest time. Definitely since this morning. What a pain

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 12:07 PM
  10. reneeryan2008's Avatar
    Do you know how long it usually is down for?
    10-24-09 12:14 PM
  11. Mamaluka's Avatar
    same here, blackberry bold os 5.0.0.238

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 12:21 PM
  12. Mamaluka's Avatar
    2 seconds after i posted the above, i connected to yahoo messenger, so it must be resolved, for now

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 12:23 PM
  13. reneeryan2008's Avatar
    Yeah it just logged me on also, but it says nobody on my friends list is online, but I know a few are because I was online on my laptop...hmm...guess it needs more time or something
    10-24-09 12:26 PM
  14. Mamaluka's Avatar
    just got bumped off after 10 minutes on oh well

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 12:36 PM
  15. trekgraham's Avatar
    Same problem here, I haven't been able to reconnect yet. Will keep an eye out on it tho

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 12:37 PM
  16. anon(767240)'s Avatar
    Still can't connect! Hope rim is fixing this.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 12:40 PM
  17. slvrwhispr's Avatar
    I'm in the same boat too. Which is frustrating because that's how I talk to my deployed husband when I'm not at the computer. Hope it's resolved quickly...
    10-24-09 12:46 PM
  18. v7guy's Avatar
    Yeah, I'm in the same boat, haven't been able to connect since 6am. Kinda sucks.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 12:49 PM
  19. reneeryan2008's Avatar
    Yup I'm in the same boat as well, my husband is deployed and this is how I know when gets on so we can talk, Been like this since 6 this morning for me, been four hours.
    10-24-09 12:51 PM
  20. elemgirl's Avatar
    Im having same trouble...does anyone know the eta of when this will get fixed...

    its very annoying
    10-24-09 12:58 PM
  21. haymond's Avatar
    same problem here i haven't been able to connect since this morning.
    10-24-09 01:00 PM
  22. BergerKing's Avatar
    I have YM back on line since about 2 PM central.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-24-09 05:11 PM
  23. Mamaluka's Avatar
    Back online here also since around 2 or so..whew
    10-24-09 08:28 PM
  24. ester beatty's Avatar
    The problem seems to have come back. I cannot sign in to my Yahoo Messenger since a week Monday although I can sign in at laptop/desk top computers. This is the problem: "Internal Error. Try later again" > "Cannot connect to server".
    Anyone having the same problem?
    06-21-12 01:33 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD