1. SomethingOutOfNothing's Avatar
    I just downloaded vision for youtube and the search function doesn't seem to be working. I can pull up the search function but when I perform a search it just keeps showing as loading. Anyone else who has this app have this problem? Any suggestions on how to fix this?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-28-10 09:48 PM
  2. SomethingOutOfNothing's Avatar
    Just giving this a bump. Anyone have any suggestions?
    01-29-10 12:00 PM
  3. bushd's Avatar
    I'm having the very same issue. I haven't played with it enough to find the cause.
    01-30-10 07:49 PM
  4. JoelTruckerDude's Avatar
    01-31-10 10:11 AM
  5. lulugirl896's Avatar
    I tried to use this but couldn't get past the navigation screen.

    Search on vision is working for me though
    01-31-10 11:47 AM
  6. JoelTruckerDude's Avatar
    I tried to use this but couldn't get past the navigation screen.

    Search on vision is working for me though
    Not sure about your device, but I saw the OP had a 9550 and this works on mine, so though I would share
    02-02-10 09:06 AM
  7. bbmaster1's Avatar
    I think Youtube mobile site has search function too.
    02-02-10 03:34 PM
  8. walter345's Avatar
    Why cann't just use YouTube mobile site search. Can you explain?
    02-02-10 09:46 PM
  9. papped's Avatar
    Sometimes your wifi network can block youtube from working. Try over 3g only if you are using wifi.
    02-02-10 09:54 PM
  10. kingbernie06511's Avatar
    I have the same issue. Tried both Wifi and 3g. edited permissions, nothing works in terms of seeing the search results
    03-11-10 10:24 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD