1. mandeepkavita's Avatar
    Heard about issues (memory leaks etc...) with this rss reader and the bold. Have the issues been corrected?

    What version of Viigo r u running and on what bb OS?
    Any issues on Rogers 4.6.0.282?? (I am on ATT).

    Thanks

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-31-09 07:36 PM
  2. maxiang's Avatar
    Heard about issues (memory leaks etc...) with this rss reader and the bold. Have the issues been corrected?

    What version of Viigo r u running and on what bb OS?
    Any issues on Rogers 4.6.0.282?? (I am on ATT).

    Thanks

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    viigo doesn't have memory or battery issues...if you set it up right
    After its installed goto its options, application settings, move to background on close=no, save all on exit=no, save it and remember to close viigo with the menu option when you're done using it. This setup has worked for me since I was using my Pearl (memory sensitive) daily. So it works on 8110, 8310, 8900, 9000, and 9530 with OS 4.2-4.7
    07-31-09 10:17 PM
  3. Teek's Avatar
    I agree with maxiang. It's not the app, it's the way you save the settings that could be the issue.

    I'm using OS 282, with viigo. No batt or mem issues.
    07-31-09 10:25 PM
  4. amazinglygraceless's Avatar
    I'm disagreeing with Teek and maxiang (and I never have before)
    but Viigo is the biggest POS ever foisted on the BB community.

    Yes, I have set it up correctly and it is still a dog. Memory issues,
    app errors, unrecoverable errors and the list goes on and on.
    07-31-09 10:52 PM
  5. FloRidaSrt's Avatar
    Haven't had any issues with it running on .282, and I use it 2-3 times a day. Its all in the settings. I did what the others stated and I make sure it doesn't update on its own only when I open the app. And make sure you close it correclty and don't leave it running in the background.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-31-09 11:00 PM
  6. Teek's Avatar
    hmmm thats strange AG. I did have issues about a year ago on my Curve but not since I adjusted the settings.
    07-31-09 11:11 PM
  7. ak29's Avatar
    I haven't had any issue with viigo and .282 especially with the latest viigo update 3.1.352.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-09 02:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD