1. kb5zht's Avatar
    I upgraded to the latest version of viigo that includes the pod cast... Is anybody else having trouble playing the audio files? Two out of every three podcasts I try to access fails with a "media error" or "pause/play error"...

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Last edited by kb5zht; 05-10-09 at 12:21 PM.
    05-10-09 12:17 PM
  2. mattburns9999's Avatar
    I'm having the same issues. I've yet to get one to work .

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-10-09 01:01 PM
  3. Morf32's Avatar
    I have not had this problem at all... I have listened to many podcasts since downloading, and they have all worked very well. I had one very long podcast pause a couple of times, but it started right back up within seconds (and I think that's just because I have crap reception in my house).

    If you are having continual errors, please be sure to contact Viigo and let them know... because the Audio & Podcast is in Alpha stage, they want to hear any and all feedback/issues people may be having so they can work on the bugs.
    05-10-09 01:05 PM
  4. kb5zht's Avatar
    I'm having the same issues. I've yet to get one to work .

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    It seems to differ depending on the podcast. Either they will play for me at any time or they won't play at all.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    05-10-09 01:23 PM
  5. blackmannx's Avatar
    Been getting this issue as well on my storm, 9630 and my mom's bold.. Sent the guys at Viigo a email with the error and podcasts I was trying to pull. I used to have this on the Tango beta group and it worked well, but I believe that was just being downloaded to the device where this one is streaming.. I ended up using opera mini to download them to the device.
    05-10-09 02:27 PM
  6. hoosierdaddy716's Avatar
    does the knew alpha version work on pearl flip, i downloaded but get a null error
    05-10-09 02:40 PM
  7. hatch.duffy's Avatar
    I have yet to get one to work as well. Could it be OS? Looks like Morf32 is running .75 maybe that has something to do with it. I'm running .141/5.0 Hybrid what OS are you guys using?
    05-13-09 09:47 AM
  8. Limjelo's Avatar
    ESPN Podcast works. The only problem is you can't fast forward. (Unless I'm missing somethign)
    05-13-09 09:50 AM
  9. GiftedSpider's Avatar
    I get an media error on this as well as every other podcast
    07-23-09 08:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD