1. MacandBerry's Avatar
    Ubertwitter keeps giving me a network error when trying to view anything on the app. Anyone else having this problem?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-05-09 11:24 PM
  2. Morf32's Avatar
    Twitter went down at 11pm EST for 1 hour of scheduled maintenance. When the site is down, the app won't work.
    06-05-09 11:30 PM
  3. MacandBerry's Avatar
    Ah. Thanks. Missed the note on the maintenance. All makes sense now.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-05-09 11:32 PM
  4. rpbelleza's Avatar

    Well, I'm having the same problem. Just noticed I wasn't getting notifications a couple of days ago. Anybody know something that I don't?!
    08-06-09 02:53 PM
  5. bigslam123's Avatar

    Well, I'm having the same problem. Just noticed I wasn't getting notifications a couple of days ago. Anybody know something that I don't?!
    Twitter Down Due to Denial of Service Attack (DDoS)

    Twitter is down due to a DDOS.
    08-06-09 02:56 PM
  6. xDAKx's Avatar
    Twitter is mostly back up, but some are reporting issues with getting access to the API, meaning UberTwitter and almost any other Twitter client would be unable to access Twitter.

    No wide spread reports of this yet, but enough reports to matter, probably a measure taken to prevent further downtime.
    08-06-09 03:01 PM
  7. DriftDevil's Avatar
    08-06-09 03:07 PM
  8. rpbelleza's Avatar
    Thanks for the update. Twitter seems to be up and running.....I saw elsewhere in the Forums, that changing your connection to "Direct TCP" would remedy it, and that's what I did. Not sure if that's what did the trick or combination of both.
    08-06-09 03:32 PM
  9. JoeyMoose's Avatar
    It was a hacker problem, should be good now.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 03:33 PM
  10. Atoms22's Avatar
    UberTwitter is still not working for me. I have tried changing to direct TCP which didn't change anything.

    Anyone else still having problems?
    08-06-09 03:54 PM
  11. cadsystems's Avatar
    I changed mine to Direct TCP, now at least i get an error that the server is busy. Before it the cursor would just spin.
    08-06-09 03:58 PM
  12. Rosso's Avatar
    I am having the same problem with mine as well
    08-06-09 05:25 PM
  13. jcgor1's Avatar
    I haven't been able to see anything the whole day in the app,
    I keep getting "Unknown Error".
    I've even tried changing it to direct TCP and it still deosnt work.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 05:25 PM
  14. katdoc's Avatar
    I still get nothing on Ubertwitter. Just keeps trying to connect but not even an error message for me.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-09 05:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD