1. elykmar's Avatar
    Got my invite, downloaded, clicked on icon and nothing happens. What am i doing wrong?
    08-02-09 10:14 PM
  2. auero's Avatar
    Try a battery pull? Mine worked right away.
    08-02-09 11:02 PM
  3. milfette's Avatar
    mine killed my BB first time round. BECAUSE of the battery pull... or BBM 5.0, i dunno.
    08-02-09 11:03 PM
  4. g8trparty's Avatar
    Did you look in the downloads folder?
    08-02-09 11:09 PM
  5. DRLyman's Avatar
    mine killed my BB first time round. BECAUSE of the battery pull... or BBM 5.0, i dunno.
    I have both BBM 5.0 and SS running and they have been running fine on mine. No problems, so far.
    08-02-09 11:12 PM
  6. akosnitzky's Avatar
    There should not be an issue
    08-02-09 11:14 PM
  7. elykmar's Avatar
    Did a battery pull and no change. The icon is in the download folder but nothing happens when clicked.
    08-02-09 11:14 PM
  8. ryanbg's Avatar
    Mine works perfectly. Sometimes when I click on my SMS/MMS icon there is like a few second delay until I click on something else (hopefully that gets fixed in a later release), but other than that everything else runs fluently.
    08-02-09 11:24 PM
  9. elykmar's Avatar
    So here's what happened. I swapped my tour for a new one for a couple of minor problems. I downloaded SS again and it worked fine. I then restored my berry using DM and it stopped working!! So I tried a few things and nothing, I finally just said what the heck and allow everything in my interactions and things for that app and that did it. Don't know why but it works fine know.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-12-09 12:34 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD