1. naudan's Avatar
    Hey all. I just updated to .230 and although my phone is operational, app loader is still in the "wait for device initialization (i.e. the operating system was finished and it is sitting at the main screen asking for permissions from my applications installed, but app loader is not done).

    Is this normal? Should I wait? Should I just cancel and then run the backup from DM? help
    09-22-09 10:39 PM
  2. TiNuts's Avatar
    Mine did that too. It finished after I set all the permissions. Try that.
    09-22-09 10:45 PM
  3. naudan's Avatar
    App loader finished saying that it couldnt restore my files that were backed up.. Now I tried to use DM for it and I get a database error All my contacts are gone
    09-22-09 10:50 PM
  4. z06mike's Avatar
    You did make a backup before doing your install, right????
    09-22-09 10:52 PM
  5. naudan's Avatar
    You did make a backup before doing your install, right????
    Two backups were created. One manually by me, the other by apploader..

    I am having trouble with DM with restoring though
    09-22-09 10:52 PM
  6. TiNuts's Avatar
    Dunno. I used apploader to install the OS from a clean wipe. I had to set the permissions when I was restoring 3rd party apps. I didn't have any issues with apploader and the OS install. Sorry I told you wrong above.
    09-22-09 10:54 PM
  7. z06mike's Avatar
    Reboot the computer and the phone and try load your backup.
    09-22-09 10:56 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD