1. drinka4yearz's Avatar
    I downloaded opera mini and nothing works can someone help me please.....

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 04:40 PM
  2. davidc2's Avatar
    A bit more information would help

    Are you not seeing menus? If so, I can help. You need a theme that is not OEM. That will make the menus appear.

    Other then that, please tell us what EXACTLY is not working.
    08-15-09 05:54 PM
  3. drinka4yearz's Avatar
    Does it work with wifi and if so how. I tried to stream videos and nothing happened.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 06:21 PM
  4. ivor.berry's Avatar
    Opera mini works fine with wifi uses in on my Bold for ages. Can you actually access web pages, streaming video is a whole diff ballgame

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 06:46 PM
  5. Casper34's Avatar
    you also have to go into your opera mini settings and switch it to wifi
    08-15-09 07:41 PM
  6. cyblitz's Avatar
    Does it work with wifi and if so how. I tried to stream videos and nothing happened.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    First, make sure you are using the mobile version of youtube ( YouTube - Broadcast Yourself. )

    Secondly, Make sure your wi-fi has a steady connection.

    To stream youtube videos, do these:

    Click the " Watch Video" Link ( you wont see nothing first )






    Press the RED PHONE


    Then Click "yes" to allow




    Then click "Start Stream"



    Good Luck, I hope this works for you
    08-15-09 09:52 PM
  7. justlovejoy's Avatar
    I'm going to need more info but youtube shortcut is a great tester for this also!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 10:11 PM
  8. drinka4yearz's Avatar
    Ok I did that for the youtube thankz. Now I went to sprint.com and I got on the web site. I clicked on view all cell phones and it went to the page for the area code. I typed in my area code the it went to a all white screen. I have the wifi set up but nothing.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 10:20 PM
  9. justlovejoy's Avatar
    Try refreshing the page. Are you talking browser or Opera Mini?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 10:44 PM
  10. drinka4yearz's Avatar
    Opera mini. I also went to a website and tried to watch a video and it said I needed the new flash player.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 10:47 PM
  11. cyblitz's Avatar
    Opera mini. I also went to a website and tried to watch a video and it said I needed the new flash player.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Probably because you are viewing a website not designed for smartphones. We can't view flash right now. Wait till the skyfire browser comes out.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 11:23 PM
  12. drinka4yearz's Avatar
    Ok thankz cause I thought all the other phones could.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 11:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD