1. soulution's Avatar
    When i am upgrading to 216, suddenly my phone became error. and now my screen only displays "App Error 200" and it tells to reset eventhough u reset, the screen displays the same error. Now my bb is useless.
    Can anyone help me for solving this problem ?Sad this is happening.
    Thank you before...
    01-08-09 08:29 PM
  2. danielx's Avatar
    did you try a battery pull?
    If it still doesn't work, check these out:

    http://forums.crackberry.com/f3/how-...ckberry-32322/
    01-08-09 08:34 PM
  3. Morganizer's Avatar
    Did you backup and restore your 3rd party apps? Also what os did u come from?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-08-09 08:43 PM
  4. soulution's Avatar
    i just tried battery pull, it didn't work and display the same problem.
    im running OS 216 avea.

    First of all, i was successfully upgraded my bb into OS 216 then...
    this is happening when i plugged my bb into my desktop again, then it told me to upgrade again. i just clicked ok.
    Last edited by soulution; 01-08-09 at 09:08 PM.
    01-08-09 09:03 PM
  5. danielx's Avatar
    are you able to reload the os?
    if so, try that.
    01-08-09 11:31 PM
  6. soulution's Avatar
    Problem solved, i tried so many times. Then my bb had to reset everything to zero. Like when you get your bb the first time because you have to download everything again. i am using OS 210 now. Thanks a lot for the help.
    01-09-09 04:16 AM
  7. danielx's Avatar
    No worries man

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    01-09-09 01:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD