05-05-10 03:48 PM
317 ... 678910 ...
tools
  1. rckreisher's Avatar
    DMG - Mine doesn't update without a battery pull. Not really sure what else to say. It didn't work for me on 148 or 328. Let me know if I can answer any other questions. Thanks for looking into this.
    11-09-09 07:36 AM
  2. St. Urho's Avatar
    I've got the same problem- no update with a battery pull, either at midnight or at noon. At one point I went 4 days without an update. I'm running 5.0.0.328.
    11-09-09 09:49 AM
  3. Smoke N Crack's Avatar
    so is this working or not? anyone know if the other calendar app works by Smiley ?
    11-14-09 10:35 PM
  4. Chiefmcfuz's Avatar
    Last 3 days I had to pull the battery to get it to update.
    11-15-09 04:28 AM
  5. irvin792's Avatar
    Yea last 3 days I've had to reset the device to get it to update. Used to work flawlessly until Oct 31st
    11-15-09 01:01 PM
  6. irvin792's Avatar
    Still have to reset every day now for it to update
    11-18-09 10:18 AM
  7. Chiefmcfuz's Avatar
    Updated fine last night by itself.
    11-18-09 11:32 AM
  8. Smoke N Crack's Avatar
    i want it but everyone is saying its now broke and not updating. The developer is usually pretty good about issues. i know he has school, but cmon this has been broke for 2 weeks or more?
    11-18-09 03:42 PM
  9. irvin792's Avatar
    yea its been broke for me since Oct 31st. It worked perfectly before that
    11-18-09 07:20 PM
  10. Chiefmcfuz's Avatar
    It is getting to crunch time in school for him and that is very important. Log here each problem you have so when he is done with exams and such he has a decent idea of what is going on with the app.
    11-19-09 07:25 AM
  11. awledbetter's Avatar
    are you ever going to fix this app????????????
    12-01-09 01:41 AM
  12. BIG CAT 7's Avatar
    I would like to know if these issues get fixed as well as I would like to purchase this app and give it a try, I liked everything else you have put out thus far.....
    12-01-09 07:52 AM
  13. BIG CAT 7's Avatar
    I would like to know if these issues get fixed as well as I would like to purchase this app and give it a try, I liked everything else you have put out thus far.....
    Had a feeling that you would have jumped on this soon so I had already bought it and just updated it......... Thanks bro...
    12-01-09 11:19 AM
  14. anon(96573)'s Avatar
    The app is fixed and should be working just fine. The issue was being caused by a single variable that wasn't set properly. This was causing issues for some users.
    12-01-09 11:22 AM
  15. awledbetter's Avatar
    are u going to have different icons/options
    12-01-09 11:55 AM
  16. TaZ52083's Avatar
    Thanks dmg for the update :-)

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    12-01-09 04:33 PM
  17. taek1doc's Avatar
    Error now with app after upgrade

    Error starting calendar:
    Class
    'net.rim.blackberry.api.homescreen.HomeScreen' not found
    12-01-09 05:14 PM
  18. anon(96573)'s Avatar
    Error now with app after upgrade

    Error starting calendar:
    Class
    'net.rim.blackberry.api.homescreen.HomeScreen' not found
    That's my fault I used the 5.0 jde to release the app. I will go back and use the 4.5jde and it should work again. Give me like 20 minutes.
    12-01-09 08:07 PM
  19. taek1doc's Avatar
    That's my fault I used the 5.0 jde to release the app. I will go back and use the 4.5jde and it should work again. Give me like 20 minutes.
    Was the app updated to accommodate for this change?
    12-02-09 08:55 AM
  20. irvin792's Avatar
    Was the app updated to accommodate for this change?
    I am curious about this as well.
    12-02-09 10:49 AM
  21. St. Urho's Avatar
    It's been working for me since the update, thanks!
    12-02-09 03:19 PM
  22. awledbetter's Avatar
    Have version 1.6 didn't update this morning. Again
    12-03-09 05:53 AM
  23. anon(96573)'s Avatar
    Have version 1.6 didn't update this morning. Again
    How much free memory do you have available?
    12-03-09 12:25 PM
  24. Carbon Coupe's Avatar
    Im noticing that anything with an update required on the icon is not working of late. I have Meterberry and it wont show the correct numbers. Dont know if its an OS thing or not.

    You speak of memory, how much does this take to run?
    12-03-09 12:35 PM
  25. anon(96573)'s Avatar
    Im noticing that anything with an update required on the icon is not working of late. I have Meterberry and it wont show the correct numbers. Dont know if its an OS thing or not.

    You speak of memory, how much does this take to run?
    Do you have a storm2 by any chance? Or are you running a beta version of OS5 on your storm1?

    Both of those OS's have issues with updating the icons.
    12-03-09 01:22 PM
317 ... 678910 ...
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD