1. radioAvenger's Avatar
    Has anyone that updated to the new 5.0/.284 today tried iHeartRadio? Do stations actually play immediately like they used to or is there still the constant buffering and then having to press "play" multiple times in order to get them to play? Guess I'm wondering if this patch fixed the problem.
    04-19-10 11:07 PM
  2. xo simplicity's Avatar
    my iHeartRadio still isnt working, and I'm running .591/.284

    and my click issue got worse. if you haven't patched yet, don't bother.
    04-20-10 03:28 PM
  3. bigpapa104's Avatar
    iheartradio is still not working. Their facebook page does say that they know what the issue is and that they are working on it. Hopefully it does not take very long, I don't want to be without this app much longer. My most used app by far before the Verizon update!
    04-21-10 12:14 PM
  4. Chrisy's Avatar
    http://forums.crackberry.com/f141/wh...-patch-456971/

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-21-10 12:32 PM
  5. YOW-DCA's Avatar
    Wonder if it's just a coincidence that when my VZW Tour upgraded to 5.0, iheartradio was disabled and a Slackerradio icon appeared on my Home Screen. This is Microsoft's java roll out all over again, someone call DOJ Antitrust!
    04-24-10 11:53 AM
  6. hurdleman48's Avatar
    Don't know about the VZW MR, but I've found that iheartradio doesn't work well with any 5.0.0.5xx radio. I would suggest either downgrading or turn to a hybrid that uses a radio prior to 5.0.0.5xx
    04-27-10 10:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD