1. sc3800gsx's Avatar
    "This application Opera Mini has attempted to access serverx.xxxxx.xxx would you like to allow this?"


    How do I stop this message from popping up, I want to just be able to have it access the net automatically.
    08-14-09 12:05 PM
  2. uncleman's Avatar
    I haven't used OM in a long time, but I don't think you can. You have to click that every time you initiate a session with OM. I use BOLT and I have to click a similar "yes" at the beginning of every session.
    08-14-09 01:26 PM
  3. vaca232's Avatar
    I think if you set Opera Mini's protocol to "http" you can avoid the message. I don't know if you'd have to turn on the firewall and allow it or not tho.

    When I installed 5.0.0.140 I couldn't use the "socket" protocol anymore, but then discovered that "http" doesn't prompt me each time with that message.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-14-09 01:32 PM
  4. Iridox's Avatar
    Still displays the message on http mode in os 151
    08-15-09 02:04 AM
  5. racinwarrior's Avatar
    no message on 5.0
    08-15-09 07:37 AM
  6. carlos31820's Avatar
    You can fix it even if you're not on 5.0. Here is how...

    http://forums.crackberry.com/f86/ope...s-help-262744/
    08-15-09 08:03 AM
  7. ltrtiger's Avatar
    You can fix it even if you're not on 5.0. Here is how...

    http://forums.crackberry.com/f86/ope...s-help-262744/
    Indeed this does work. Tip-o-the-cap to you!!
    08-15-09 10:36 AM
  8. lycafe's Avatar
    You can fix it even if you're not on 5.0. Here is how...

    http://forums.crackberry.com/f86/ope...s-help-262744/
    Wow! This works beautifully! Thank you sooo much for this.. I have tried looking for the solution to this problem for so long but haven't got any luck until now. Definately bookmarked this!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-15-09 10:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD