1. jfguerra's Avatar
    I have a Storm 2, OS 5.0.0., Verizon carrier.

    I recently installed Google Maps 4 and it caused all the problems I have already read about in this forum.
    I uninstalled it and then reinstalled v 3.2.1 of Google Maps.
    Everything seems to be back to normal EXCEPT that now my location is no longer as accurate as it used to be (it used to show almost the exact location I was in my house and now it shows me a mile away!). Same thing happens with other locations where it sued to show me precisely where I was was (ok, within 10 meters) and now it shows me several blocks or a mile away.
    Anybody know why this has happened?
    Again, I USED to get a VERY precise location but after installing GMaps 4 (which didn't work), installing it, and reinstalling 3.2.1, my location is no longer accurate.
    Thanks!
    04-20-10 10:40 PM
  2. WhoolioPreludee's Avatar
    Did you make sure your GPS is set to on not e911 and location aiding on

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-20-10 11:46 PM
  3. TurboTiger's Avatar
    New version out this morning.
    Check it out.
    Good Luck
    04-21-10 11:43 AM
  4. jfguerra's Avatar
    Did you make sure your GPS is set to on not e911 and location aiding on

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Yes, it's set to ON, not to e911.
    04-21-10 09:59 PM
  5. jfguerra's Avatar
    New version out this morning.
    Check it out.
    Good Luck
    New version of the OS or of GMaps?
    04-21-10 10:00 PM
  6. i7guy's Avatar
    Seems to work fine.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-21-10 10:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD