1. gemsong's Avatar
    I have the Gmail app and it never alerted me to new emails. I had the gmail setting to notify, I had the profile setting to tone, and the tone I wanted. I un-installed and re-installed it and it worked again... And now it doesn't. I checked my settings and they are still set correctly.
    Anyone know what's going on, have the same problem?
    08-14-09 02:53 AM
  2. Jay1967's Avatar
    Same here only ever worked once for me, i have even tried it on my Nokia doesnt work on there either still have to manualy refresh to see any new emails
    08-14-09 04:13 AM
  3. StoneColdx's Avatar
    Don't "Exit" the gmail app. Just let it run in the background. There is a "slight delay" but not that bad in getting emails.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-14-09 05:35 AM
  4. Jay1967's Avatar
    Thtas just it I don't exit but still I'm not alerted to new emails
    08-14-09 07:54 AM
  5. StoneColdx's Avatar
    Hmmm? That is strange....
    I am running the latest version, on Alltel, leave it running in the background & notifications work for me. I can't imagine what the problem could be. Have you done a battery pull lately?
    Hopefully someone can help you where I can't. Sorry....

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-14-09 08:10 AM
  6. Jay1967's Avatar
    Thanks for trying to help, yes i have done battery pulls i might just have a setting wrong somewhere hopefully someone will have an answer
    08-14-09 09:34 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD