1. Blackfeet's Avatar
    Question for Garmin users who have upgraded to .975 on the Tour.

    With no luck in the search, I thought I'd just pose the question here as well as in the Tour forums . . .

    Anybody having any issues with Garmin Mobile since upgrading to 5.0.0.975? I have not been able to connect to the server in any fashion since I updated the OS from .732 to .975. Everything worked well on .732 so I am thinking it has to be something to do with .975.

    I have tried a three settings for access, but no go with any of them.

    Any help appreciated . . .
    11-02-10 11:03 AM
  2. Shao128's Avatar
    Have you tried contacting Garmin support? They may have a solution or at least some suggestions to try.
    11-02-10 11:39 AM
  3. Blackfeet's Avatar
    Have you tried contacting Garmin support? They may have a solution or at least some suggestions to try.
    I have not called them directly, but have emailed their support. Still waiting for a reply. I outlined my issue as I did above.

    With the smart CB folks around here, I thought somebody might have had a problem like mine, and might also have already found the solution, if one is available.
    11-02-10 12:45 PM
  4. Blackfeet's Avatar
    OK - finally heard back from Garmin. Told me to reinstall the app.

    DOH - now why didn't I think of that!

    Anyhow, Garmin still broke. Looking for another Navigation App that isn't going to break my back.
    11-04-10 11:27 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD