1. Chas71's Avatar
    Is anybody having issues with facebook app on their bold today???

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-10-09 07:54 PM
  2. anon(1170375)'s Avatar
    Such as? A little info would help.
    04-10-09 08:02 PM
  3. ebedoun's Avatar
    I've received several messages and sent a few. didn't notice anything strange.

    I'm using 1.2

    1.5 jacked up my calendar
    04-10-09 08:54 PM
  4. PaulFowler's Avatar
    For some reason the application keeps sending requests for friends to add the mobile number.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-10-09 08:59 PM
  5. bt224's Avatar
    Sounds like 1.5
    04-10-09 09:00 PM
  6. thedino's Avatar
    I had issues recently with 1.2 where it was losing my notifications thern showing old ones and then losing them again so I upgraded to 1.5 and no issues at all.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-11-09 09:32 AM
  7. wrh23's Avatar
    mine's been working just fine
    04-11-09 11:36 AM
  8. M7mdAA's Avatar
    using 1.2 , no issues *knock on wood*
    04-11-09 11:54 AM
  9. thenashy's Avatar
    Apart from 1.5 not syncing contacts very well, no issues to report.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-11-09 12:00 PM
  10. Stefan C's Avatar
    Going good for me. Running 1.2.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-11-09 12:19 PM
  11. danny595's Avatar
    no issues this morning. seems to be working just fine.
    04-11-09 12:24 PM
  12. De_Chinaman's Avatar
    For some reason the application keeps sending requests for friends to add the mobile number.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    It uses this to sync to the contact in your phone, it cross refernces it with details on Facebook. Emails work the same way, you can turn it off in the options.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    04-11-09 03:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD