1. mariokie's Avatar
    Good morning all just another quick issue I need help with. My facebook application appears on my application list however the actual icon to start the program can't be found in the menu. Any solutions?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-08 09:42 AM
  2. captcrackberry's Avatar
    Good morning all just another quick issue I need help with. My facebook application appears on my application list however the actual icon to start the program can't be found in the menu. Any solutions?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Reinstall facebook.
    08-06-08 09:49 AM
  3. theprep's Avatar
    ^ or reset the device. either should work. had the same issue at first.
    08-06-08 10:08 AM
  4. underarmourfool's Avatar
    Did u try going to the application list, then click on "show all"? Maybe u accidently hid the icon?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-08 12:32 PM
  5. ballinsol14's Avatar
    It could be because your provider pushes it to your device, for example on Verizon that is the case. To get it installed, you actually have to go in and configure everything

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-08 12:37 PM
  6. DivaLuscious_Pink_Berry's Avatar
    If the icons not hidden, I'd just delete facebook fr the app list and reinstall.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-06-08 12:49 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD