1. Seanye's Avatar
    i have an unlocked bb 9000 for tmobile. im having trouble running facebook, it says that it was successfully installed, but the icon isnt showing up on my phone. the same is happening with myspace.

    help!
    07-02-09 01:51 PM
  2. Prospekt#IM's Avatar
    Is it in the downloads folder? If your running 5.0 OS then they won't show and can't be used. What OS are you using?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    07-02-09 02:02 PM
  3. Seanye's Avatar
    srry im new 2 this, i deleted my download folder so everything downloads straight to the home screen, and what exactly is OS and where can i find out which 1 i have
    07-02-09 02:29 PM
  4. Seanye's Avatar
    is there a way to switch O.S's cuz i jus found out im using 5.0
    07-02-09 02:33 PM
  5. rgalen's Avatar
    You bought this unlocked Bold with OS 5.0 already installed? Sounds a bit suspicious to me.
    07-02-09 03:08 PM
  6. LordRasta's Avatar
    You bought this unlocked Bold with OS 5.0 already installed? Sounds a bit suspicious to me.
    Yeah, very.
    07-02-09 03:17 PM
  7. Seanye's Avatar
    i think it has 5.0, how do i find out
    my platform is - 4.3.0.16

    is that my OS?
    07-02-09 03:20 PM
  8. Teek's Avatar
    Go to options , about.

    My OS is v4.6.0.282
    07-02-09 03:31 PM
  9. Teek's Avatar
    Also from the homescreen, press menu, show all.

    Make sure nothing is hidden
    07-02-09 03:33 PM
  10. Seanye's Avatar
    yea mine is v5.0.0.1

    would downgrading to v4.6 help and wats the differences
    07-02-09 03:37 PM
  11. Teek's Avatar
    Ok FB does not work with 5.0 yet.

    You can downgrade to .282 and it will work.
    Instructions are stickied at the top of the Bold forum

    http://forums.crackberry.com/f83/off...leased-251060/

    The difference is that 5.0 is new and still beta testing.
    07-02-09 03:44 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD