1. gogators36's Avatar
    I have a Storm on Verizon. The message indicator tells me that I have one Facebook notification, but I don't. The LED isn't blinking either and the message doesn't have a little red asterisk by it. I have tried everything short of wiping everything because I don't want to lose contacts. This has happened once before and I fixed it but I don't remember how I did it. If anyone knows how to get rid of this, any help would be greatly appreciated. Thanks.
    08-01-09 01:04 PM
  2. Johnly's Avatar
    You deleted it in the messages part of the phone, hmmm......
    08-01-09 01:26 PM
  3. gogators36's Avatar
    ya i dunno why it won't go away
    08-01-09 02:07 PM
  4. SaMaster14's Avatar
    the LED never blinks for me on a facebook message. The phone just vibrates, and I have a message indicator saying that I have a facebook message.

    Not sure about your other problem, sorry.
    08-01-09 02:10 PM
  5. gogators36's Avatar
    hmm ya mine usually blinks like any other email or text..i know how you can get that to turn on or off if you care though
    08-01-09 02:15 PM
  6. tlomp11's Avatar
    Here is the solution. Go to your mobile facebook and tap the little "billboard" symbol. Look for "bold" lettering. That is the reason.

    Took me a while to figure it out

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    08-01-09 02:35 PM
  7. gogators36's Avatar
    wow it was like 3 weeks back..don't know why that popped up just know..thank you
    08-01-09 02:39 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD