1. hurricane.gio's Avatar
    I can no longer open status comments or reply to messages. I reinstalled FB twice. Still having issues.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-17-09 09:04 AM
  2. sgwan's Avatar
    I have the same issue. I've been having to do it through the mobile site.
    09-17-09 09:07 AM
  3. jd914's Avatar
    This issue is prevalent on all carriers and all Blackberry models. We'll just have to wait this out.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-17-09 09:08 AM
  4. cornell702's Avatar
    wow i thought it was me..lol its been 2 days now
    09-17-09 09:17 AM
  5. peteg825's Avatar
    .297 on ATT was a nightmare for me! terrible battery life and lots of reboots among other things. I loaded the .301 and its better now. Facebook seems to be working now too
    09-17-09 09:34 AM
  6. hurricane.gio's Avatar
    This only started on Wednesday. NEVER had a issue before and now WiFi is going nuts!
    09-17-09 10:01 AM
  7. djransom's Avatar
    I thought it was just me. I had a friend request this morning that I couldn't open. I'm about to upgrade to .301 now.
    09-17-09 10:03 AM
  8. ninabean520's Avatar
    I have sprint and can not open fb requests either !!driving me nuts

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-17-09 10:06 AM
  9. JordanJr's Avatar
    same as everyone else. started late tuesday night/ wednesday morning.

    hopefully the new version will now be released.
    09-17-09 10:07 AM
  10. ka3yan#CB's Avatar
    I have been having the same issues. FB mobile app has been acting crazy for about a week or so. It won't stay connected, telling me that my session has expired. I have not been able to open status updates, etc. WAPOS!
    09-17-09 10:07 AM
  11. hurricane.gio's Avatar
    Ok, so its no me. Thanks
    09-17-09 10:35 AM
  12. mookish's Avatar
    09-17-09 10:47 AM
  13. Mercury's Avatar
    ya I was going back and forth with my sister via msg's this morning and it sucked cause I would have to read her msg and then open a new msg and reply.

    I thought it was just me, so I did a batt pull and everything.
    09-17-09 10:57 AM
  14. sgwan's Avatar
    It seems to be working fine now, but only with new messages. The ones I had received during whatever time period it was messed up still won't open, but anything new is opening with no issue. It's not an OS problem, it's an app problem.
    09-17-09 10:59 AM
  15. brittanykrug's Avatar
    yep, having the same problems. sucks
    09-17-09 11:06 AM
  16. TexLonghorn's Avatar
    FB & .297 were working fine for me until yesterday. I hung/bricked my Bold trying to reboot after installing too many updates at once. I reinstalled .297 and all the 3rd party apps. Suddenly, I couldn't open FB notifications, either in my messages or on the mobile site. I figure I'll just sit tight and wait for 1.7, unless someone has a work around.
    09-17-09 12:31 PM
  17. Mcflip78's Avatar
    Seems fine now, but with only new messages. I tried opening old messages and it would just pull up the sub-menu. Weird! I'm running the .297 release from At&t w/o any issues either.
    09-17-09 12:41 PM
  18. Air_Ferrari's Avatar
    Mine is still not working. It doesn't show u new messages and doesn't update any friends status. This sucks! Ill try .301 tonight. Hope that works.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    09-17-09 01:04 PM
  19. sgwan's Avatar
    Updating the OS will not fix the issue. Facebook has done some work to their infrastructure that threw some things for a loop. If it's not fixed for you yet you need to ride it out.
    09-17-09 01:09 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD