06-21-10 01:17 PM
61 123
tools
  1. chrisgnzalez's Avatar
    having the same problem, I have AT&T and its weird 'cause I thought i was the only one, but glad to hear i'm not the only one.

    I'm guessing its a blackberry issue and not a network issue 'cause i get full service here in California so its impossible for that.
    06-21-10 02:04 AM
  2. lcw9006's Avatar
    Im also having problems in the Mile High City. Hope they fix it soon.
    06-21-10 02:12 AM
  3. SorJaiChocolate's Avatar
    same here guys experiencing same prob as everyone
    NYC and Virgina also BB/FB gotta get it straighten out fast or else they gonna have mad complaints and issues with people
    that's not gonna be nice i presume lol especially those that stay on their network-_-
    06-21-10 02:59 AM
  4. Capitan Totti's Avatar
    Problems in Vegas too.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-21-10 03:12 AM
  5. win_gump's Avatar
    Same here in San Francisco and I have friends in Asia they also having the same issue.
    06-21-10 03:27 AM
  6. JustPlainJef's Avatar
    Yep. Still broken in Northern IL.
    06-21-10 03:50 AM
  7. trinityrose70's Avatar
    I am having troubles as well, I can leave comments on peoples status's , I just get this read cross

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-21-10 04:57 AM
  8. 1DJC's Avatar
    I was having problems last night/this morning (Liverpool, UK) and I also noticed that my status updates from the FB app have all disapeared too.
    06-21-10 05:00 AM
  9. trinityrose70's Avatar
    Well I'm in Australia and its been happening all afternoon for me.. I'm relieved to know its not just me..

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-21-10 05:01 AM
  10. arbonb's Avatar
    I'm in Australia same thing happening here too

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-21-10 06:16 AM
  11. CDG's Avatar
    I am in Wisconsin and Facebook still will not allow me leave comment.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-21-10 06:33 AM
  12. jshuford's Avatar
    I am down here in WNC!
    06-21-10 06:40 AM
  13. theasianberryy's Avatar
    Any quick fix to this?
    06-21-10 06:45 AM
  14. Guatiao's Avatar
    A worldwide issue, oh not again! Maybe this will prompt RIM to release version 1.8 to the general public if it fixes the issue.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-21-10 07:13 AM
  15. sirjohnnyls's Avatar
    still acting up here philly.....
    06-21-10 07:21 AM
  16. jamesjw's Avatar
    In Australia, definately a problem with Facebook permissions handling - hopefully they'll fix it faster this time than last!
    06-21-10 07:26 AM
  17. mommading's Avatar
    Same thing here in CT..two days can't comment, or like anything..pain in the tushy..Verizon 8330 curve. It always helps to know its not just me, but it still sucks!! Get it together FB!!

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    06-21-10 07:30 AM
  18. buttrflygrl's Avatar
    I thought it was just me! I am in NW Indiana.
    06-21-10 07:44 AM
  19. cybermonkey#CB's Avatar
    Yea I think it's happening for everybody, here in Louisiana also.
    06-21-10 07:49 AM
  20. locoberry's Avatar
    im here in australia same problem.
    06-21-10 07:55 AM
  21. SlimGuy78's Avatar
    Having the same problems since last night ... Indiana
    06-21-10 07:58 AM
  22. locoberry's Avatar
    im gonna delete it and reinstall it, see if that fixes it.
    06-21-10 08:01 AM
  23. ttsoldier's Avatar
    im gonna delete it and reinstall it, see if that fixes it.
    Don't waste your time.
    06-21-10 08:04 AM
  24. SlimGuy78's Avatar
    Don't waste your time.
    yea what he said
    06-21-10 08:05 AM
  25. ch1zo's Avatar
    I stopped using this app along time ago as I always found it slow and sluggish. Just subscribe to SMS notifications and use the mobile site.
    06-21-10 08:07 AM
61 123
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD