1. n813ca's Avatar
    I guess I need to ask this a different way so I get an answer. Does anyone else have a problem with opera mini not saving usernames and passwords?
    02-02-10 11:24 PM
  2. travelingfool's Avatar
    Do you mean like here on CrackBerry, where there is an option to check a box to remember a password? That is a function of cookies, and my OM5b2 does this flawlessly.
    02-02-10 11:28 PM
  3. travelingfool's Avatar
    Try going into Options> Privacy> and make sure that "Accept Cookies" and "Password Manager" are both "On."
    02-02-10 11:34 PM
  4. n813ca's Avatar
    I have all ready checked that out and yes they are all properly checked.
    02-02-10 11:37 PM
  5. travelingfool's Avatar
    Are you running OperaMini 5 beta 2? If not, you might want to upgrade. If that's not it, you could uninstall and reinstall. Other than that, I'm out of options.
    02-02-10 11:41 PM
  6. n813ca's Avatar
    Still doesn't work.
    02-02-10 11:46 PM
  7. n813ca's Avatar
    yes using 5.2. It worked for at least 6 months before last week.
    02-02-10 11:54 PM
  8. Scaryjam823's Avatar
    Same thing with me. Opera mini was saving passwords until a week ago. It happened out of nowhere and all my settings are correct. Dunno what happened or how to fix it but its very inconvient. I'm using opera mini beta 2 on my storm 2.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    02-03-10 07:44 AM
  9. sezaro21's Avatar
    I notice Opera Mini has been taken longer to load the sites. When I first used it, it was really quick. Now it much slower. Is anyone else experiencing this?
    02-03-10 08:30 AM
  10. French's Avatar
    Actually I just checked and mine is no longer saving them, either. And it was prior to about a week or so ago. I loved having my OWA screen load with everything in there so I just had to hit login. Now I have to retype my user name AND password every time and it's not even asking me if I want it saved.

    My settings are also correct and I haven't changed anything within Opera.
    02-03-10 06:11 PM
  11. gytr99's Avatar
    I know this is off topic...but how did you guys download Opera Mini? I keep ending up on a screen that says, "Your phone model was detected as Blackberry-9500...please select the link below to download..." But there is no link that I can click on..
    02-03-10 10:05 PM
  12. TiNuts's Avatar
    It must be an S2 issue, cuz I never had this problem with my S1 all the way up until this morning when I got my S2.
    02-04-10 12:49 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD