1. AchtungE30's Avatar
    Today I can't upload pics to Facebook from my storm.
    I noticed that all pics I've uploaded have a )) symbol instead of a check mark symbol.

    Anyone else having trouble uploading pics via facebook? Already deleted, re-installed the app...running .328 and v1.7 on facebook.
    11-29-09 08:32 PM
  2. Oriondriver02's Avatar
    Having the same issue... it says "Uploaded Photo" but they are not showing up on FB... was using FB 1.7.0.18... just downloaded .22...
    11-30-09 08:33 AM
  3. spiderhider's Avatar
    no one wants to see your faces anyway !!! nah im kidding !!

    i just uploaded a pic from my 9700 with the newest version of facebook! worked no problems
    11-30-09 08:46 AM
  4. fred66's Avatar
    same problem for me too with latest version 1.7.0.22 (Iam on BB O/S 5) - anyone knows a workaround or a way to go back to version 1.7.0.18 - pervious version don't seem to be available for download anywhere..!!
    12-06-09 11:08 AM
  5. JWhetstone02's Avatar
    I have had this issue too. I used the email FaceBook sets up for you to email pics in.

    Just email the piucture you want to the email FaceBook gives you. In the subject line, that is your title on the picture when it shows up on FaceBook
    12-07-09 09:32 AM
  6. r3skt's Avatar
    I suffered this exact same problem; having amended the picture size down to "medium", I can now upload to Facebook using the context menu as previously able. I know this is a bit hit or miss as previously other suggestions haven't worked, and it does seem random, but it has worked for me today.

    PIN: 225F0510
    04-27-10 10:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD