1. guitarevan07's Avatar
    what am I doing wrong?
    using the newest 5.0 one that just got leaked(.154 or w/e) and I installed 1.2 for quickpull and the latest ota for berry scroll. When I click Activate on berryscroll it doesn't pop up a place to activate. I edited permissions to allow as well.
    Sorry, Id search but there is like 100 pages of crap to sift through and its not worth it to be honest.
    Thanks for you alls help!
    08-25-09 11:58 PM
  2. howarmat's Avatar
    well it works on .140, but its not like they programmed the apps to run on OS 5 so it might not work with 154
    08-26-09 12:00 AM
  3. guitarevan07's Avatar
    i know its just that I heard people confirm that it works with .154. both of those
    08-26-09 12:02 AM
  4. johnny9374's Avatar
    neither will work for me either along with a few other things about to go back
    08-26-09 10:01 AM
  5. jrafauli's Avatar
    i cant get berryscroll to work either
    08-26-09 10:02 AM
  6. johnny9374's Avatar
    i cant get berryscroll to work either
    not compatible with the new leak is my guess theres already a topic with finds and fixes
    08-26-09 10:25 AM
  7. jrafauli's Avatar
    im running 151
    08-26-09 10:58 AM
  8. johnny9374's Avatar
    im running 151
    the only thing i noticed that it works on is contacts and music hit the bb button click enable berryscroll
    08-26-09 11:01 AM
  9. jrafauli's Avatar
    i goto phone book and it enable berryscroll and its telling me i need to buy it lol.. i just paid $5 for it yesterday now it wants me to buy it again
    08-26-09 11:06 AM
  10. howarmat's Avatar
    i goto phone book and it enable berryscroll and its telling me i need to buy it lol.. i just paid $5 for it yesterday now it wants me to buy it again
    yes, enter the PIN you got when you bought it....
    08-26-09 11:10 AM
  11. jrafauli's Avatar
    i see how this site works.. ok i got it working.. so i have to hit enable berryscroll EVERYTIME i want to use it? no setting it have it on all the time
    08-26-09 11:16 AM
  12. johnny9374's Avatar
    i see how this site works.. ok i got it working.. so i have to hit enable berryscroll EVERYTIME i want to use it? no setting it have it on all the time
    nope the only thing u can do is not close it with the back button use the red end key or every time you will have to enable it
    08-26-09 11:21 AM
  13. howarmat's Avatar
    i see how this site works.. ok i got it working.. so i have to hit enable berryscroll EVERYTIME i want to use it? no setting it have it on all the time
    correct, just like has been mentioned a couple times in the main thread and on the mobihand site
    08-26-09 11:25 AM
  14. jrafauli's Avatar
    oh ok... thats ashame..
    08-26-09 11:26 AM
  15. kcpaynev1's Avatar
    i see how this site works.. ok i got it working.. so i have to hit enable berryscroll EVERYTIME i want to use it? no setting it have it on all the time
    yup thats how it works. their working on fixing the problem but it might not be for awhile.
    08-26-09 12:10 PM
  16. guitarevan07's Avatar
    nononononono. I know you have to re-enter the activation code LOL.

    This is NOT working on .154. You click register then nothing else pops up(where you normally enter the activation code). Worked fine for me on .140
    08-26-09 07:37 PM
  17. dbone15's Avatar
    nononononono. I know you have to re-enter the activation code LOL.

    This is NOT working on .154. You click register then nothing else pops up(where you normally enter the activation code). Worked fine for me on .140
    It doesn't work on 154. It was mentioned earlier in the thread. 154 is garbage. Why would you even be using it?
    08-26-09 07:49 PM
  18. guitarevan07's Avatar
    I was just trying it. Not worth downgrading OS's and then installing another one today or tomorrow when a hybrid will be coming out...
    Thanks though
    08-26-09 09:30 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD