10-30-09 01:53 PM
32 12
tools
  1. acetylcholine's Avatar


    Anyone know how to fix that? Its saying "N/A" in the main screen of the app and it says N/A on the weather badge too with no temperature display on the homescreen either.. Instead it says N/A as well

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-29-09 05:11 AM
  2. yenyob's Avatar
    I think it just happens once in awhile. Currently, the app is like this fir me as well. Not the first time either. It self corrects at some point lol.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-29-09 05:19 AM
  3. acetylcholine's Avatar
    I think it just happens once in awhile. Currently, the app is like this fir me as well. Not the first time either. It self corrects at some point lol.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    Ahh ok.. Thanks man

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-29-09 05:31 AM
  4. tjgrey's Avatar
    Yeah, I got that this morning as well. I think I remember it happening once before too, and like the above post said, it should work itself out (I hope )
    10-29-09 06:09 AM
  5. scallywag1's Avatar
    Same problem here. Should work itself out soon.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-29-09 06:10 AM
  6. Syco54645's Avatar
    mine was like that 6 hours ago when i went to bed, fine now.
    10-29-09 06:12 AM
  7. mjbesen310's Avatar
    Mines the same way today on my Blackberry Tour...

    something is going on with berryweather, not our phones
    10-29-09 06:22 AM
  8. Davec1234's Avatar
    So glad I paid full price for this BS.
    Free apps were more reliable.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-29-09 06:53 AM
  9. 1sbwwb's Avatar
    Had this earlier and it is up and running now on mine.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-29-09 07:20 AM
  10. ksb63's Avatar
    So glad I paid full price for this BS.
    Free apps were more reliable.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    yep bbweather was always closer to temp, berryweather was stuck on 70 degrees for half the day when it was 49 out. still like the radar and advisories
    10-29-09 07:57 AM
  11. Methalius's Avatar
    I had the same thing on mine. I just asked the phone to update and it was and is fine now.
    10-29-09 08:29 AM
  12. DBabskie's Avatar
    Same problem! Happened twice already! Whats going on?
    10-29-09 08:36 AM
  13. acetylcholine's Avatar
    So glad I paid full price for this BS.
    Free apps were more reliable.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    mine is fine now.. this is the first time ive seen this happen.. but regardless.. i still love this app

    its ui, ease of access, and settings makes it my #1 favorite must have app
    10-29-09 08:42 AM
  14. redsoxnation17's Avatar
    Mine did this also last night when I went to bed and it is still doin it. Hope it fixes itself soon.
    10-29-09 09:08 AM
  15. Davec1234's Avatar
    Up and down twice this morning.

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-29-09 09:12 AM
  16. Heavy Fluid's Avatar
    Mine is like this now also.
    10-29-09 09:49 AM
  17. nickbutterz's Avatar
    same things goin on with mine. the weird thing though is that i have a GPS location and then just a regular location and my regular location is working just fine it displays the info and what not by not my gps location
    10-29-09 09:51 AM
  18. scallywag1's Avatar
    Mine has come back for 30 min and is now NA again! What's the deal?

    Posted from my CrackBerry at wapforums.crackberry.com
    10-29-09 09:57 AM
  19. maxxgrl's Avatar
    two day of bad behavior for my Berry Weather... and today of all days I need to stay in formed of a storm coming my way
    10-29-09 10:16 AM
  20. olemil's Avatar
    Mine and the wifes curve berryweather were both the same this morning..N/A, I just did a battery pull on my Tour for the heck of it, hit update all and it started working. Not sure if the network just started working or if it was the battery pull, either way it's a great app and not going to switch for anything else.
    10-29-09 10:24 AM
  21. SevereDeceit's Avatar
    Mine is up and running now...
    10-29-09 10:25 AM
  22. mapimages's Avatar
    mine has been on N/A since midnight

    its weird because i added a second address and shows the info just fine. my home address is not working
    10-29-09 10:27 AM
  23. Heavy Fluid's Avatar
    Up and running again, hopefully permanently now.
    10-29-09 11:05 AM
  24. Methalius's Avatar
    Up and running again, hopefully permanently now.
    Yup. Mine seems to be running fine as I type this.
    10-29-09 11:16 AM
  25. Slingbox's Avatar
    Servers are being worked on ,Hang in there good things to come soon
    10-29-09 11:33 AM
32 12
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD